ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Wickr: Νέα εφαρμογή για iPhone καταστρέφει μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες!

Στη γνωστή ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές», μια φωνή εξηγεί την αποστολή στον πρωταγωνιστή και αμέσως μετά ακούγεται η προειδοποιητική φωνή «Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε 5...

New iPhone Mini Dock Connector – Status: Confirmed


APPLETEAM Authors
New iPhone Mini Dock Connector –...

Δημοσιευμένη Εικόνα

Eνώ ακόμα η 4” ιντσών οθόνη είναι το μεγάλο ερώτημα για το νέο iPhone, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα επιβεβαιώθηκε η “mini” θύρα σύνδεσης για το νέο iPhone. Η θύρα αυτή θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα 30-pin.

Το TechCrunch αναφέρει:
Αν και ακόμη η μορφή και το πραγματικό μέγεθος είναι ακόμη άγνωστα το TechCrunch κατάφερε μέσω ανεξάρτητων πηγών, το γεγονός ότι η Apple δουλεύει την προσθήκη μιας 19-pin θύρας, εις αντικατάσταση της υπάρχουσας 30-pin θύρας, στο νέο iPhone. Είναι σίγουρα μια κίνηση που θα σοκάρει όλους τους κατασκευαστές αξεσουάρ για iPhone.

Λέγεται επίσης ότι η θύρα θα είναι περίπου σαν την Thunderbolt θύρα που συναντάμε στα τελευταία μοντέλα Mac, αλλά σύμφωνα με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, το pin-out θα είναι διαφορετικό.
Η υπάρχουσα 30-pin θύρα σύνδεσης, αν και είναι μεγαλύτερη από άλλες θύρες smartphone, θεωρείτε η πιο καλή λύση όσων αφορά την σταθερότητα της συσκευής όταν είναι συνδεδεμένη.

Εφόσον υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν λεπτότερα iPhone και iPad τότε η μικρότερη θύρα μάλλον είναι αναπόφευκτη. Σαν αποτέλεσμα βέβαια αυτό θα έχει το γεγονός ότι κανένα από τα αξεσουάρ που έχετε δεν θα είναι πλέον συμβατό με τη νέα συσκευή.

Πρέπει να πούμε κάπου εδώ πως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Apple να διαθέσει κάποιον αντάπτορα για να μπορέσουμε έτσι να συνδέσουμε όλα σχεδόν τα παλιά μας αξεσουάρ, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το MagSafe 1 σε MagSafe 2. Αν και αυτό σίγουρα δεν θα είναι η ιδανική λύση για κάποια αξεσουάρ, θα μπορούσε να σας αποτρέψει από το να τα πουλήσετε όλα στο τέλος.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPHONE

Οι προπαραγγελίες για το iPhone 5 ξεκινούν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Apple πρόκειται να ανακοινώσει το νέο iPhone στην αυριανή εκδήλωση. Χάρη σε αναφορές έμπιστων πηγών το γνωρίσουμε αυτό από τον Ιούλιο. Αλλά σε αυτά τα...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPHONE

Το επόμενο iPhone θα έχει 8-pin dock connector

Σύμφωνα με αναφορά του iLounge το επόμενο iPhone θα έχει 8-pin dock connector και όχι τον 19-pin connector που οι φήμες θέλουν. Παράθεση από iLounge: Σύμφωνα με δυο πηγές μας το...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: