ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Netrobe ‘’δεν έχω τίποτα να φορέσω’’

Επειδή συνεχώς ξεχνάμε τι υπάρχει στην ντουλάπα μας με αποτέλεσμα να φοράμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ρούχα και επειδή έχουμε βαρεθεί να λέμε ‘’δεν έχω τίποτα να φορέσω’’ , ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε την εφαρμογή ‘’Netrobe’’.

Το NETROBE είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διαχειριστεί τα ρούχα σας γιατί όχι μόνο σας θυμίζει τι ακριβώς έχετε στην κατοχή σας, αλλά σας βοηθά επίσης να κάνετε εξυπνότερες αγορές αφού δεν θα αγοράσετε κάτι που ξεχάσατε πως ήδη έχετε.

Αυτή η εφαρμογή..διαχείρισης ντουλάπας , σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα ρούχα σας απευθείας με μια απλή φωτογραφία και την αφαίρεση της εικόνας φόντου ή να βρείτε αυτό που σας ανήκει με αναζήτηση μέσω μιας βάσης δεδομένων από τα ρούχα .

Δημιουργήστε συνδυασμούς ρούχων , και μοιραστείτε την εμφάνιση σας με τους φίλους σας!

Χρησιμοποιήστε το NETROBE για να προγραμματίσετε τι θα φορέσετε σε προσεχείς εκδηλώσεις, ετοιμάστε τη βαλίτσα σας για το επόμενο ταξίδι σας και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό άλμπουμ από ρούχα που έχετε φορέσει ή πράγματα που σας αρέσουν.

Δημοσιευμένη Εικόνα Δημοσιευμένη Εικόνα Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο app store οπότε αξίζει να την δοκιμάσουμε!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή στο website http://netrobe.com/

Σχολισμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll