ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Neo-Stitch! H θήκη που θα κάνει περήφανη την μαμά σας!

Θυμάστε όταν ήμασταν μικρές και μας έπαιρναν οι μαμάδες μας κάτι έτοιμα σχέδια και μας έβαζαν να κεντάμε? (όχι? μόνο εμένα και την ξαδέλφη μου έβαζαν?)…εάν θέλετε να θυμηθείτε την παιδική σας ηλικία, εάν θέλετε να κάνετε τα καλά μάτια στην πεθερά σας ή όντως σας αρέσει και σας χαλαρώνει το κέντημα (γούστα είναι αυτά..) τότε να η θήκη που πρέπει να πάρετε ονομάζετε Neo-Stitch !

Η Neo-Stitch είναι μια θήκη που σας επιτρέπει να κεντήσετε εσείς οι ίδιες το σχέδιο που θέλετε! Βγαίνει σε διάφορα χρώματα για να διαλέξετε και περιλαμβάνει ένα σετ με χρωματιστές κλωστές! Αν τα χρώματα που περιέχονται δεν σας αρέσουν ή δε ταιριάζουν στο σχέδιο που θέλετε να φτιάξετε μπορείτε να αγοράσετε και απλές κλωστές του εμπορίου (αυτές τις ‘’Πεταλούδα’’ αν θυμάμαι καλά)!Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε επίσης ένα βιβλιαράκι με οδηγίες σε περίπτωση που (αν είναι δυνατόν!! )δε ξέρετε να κάνετε σταυροβελονιά!
Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

amazon

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll