ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Το χαρακτηριστικό του iOS 6 που μπορεί να υποδεικνύει ένα iPhone 4 ιντσών

Όταν το iPhone ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2007, σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει μια ανάλυση οθόνης, και τίποτε περισσότερο. Αργότερα, με το λανσάρισμα του iPad και την οθόνη Retina...

Οι νέες ρυθμίσεις απορρήτου προστατεύουν την Apple από αγωγές και όχι τους χρήστες

Μετά από αρκετές ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι iOS εφαρμογές έχουν πρόσβαση και μπορούν να καταγράφουν τα δεδομένα μας η Apple αποφάσισε να...

Nέα διάσταση στην χρήση του iPad: Swing Mount / Pro και Tough Case


APPLETEAM Authors
Nέα διάσταση στην χρήση του iPad: Swing...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Αρχικά, έχουμε ένα τελείως νέο προϊόν, το standard Swing Mount ή locking Swing Mount Pro. Αν το χρησιμοποιήσετε σε συνδιασμό με μια modulR Case, θα ευχαριστηθείτε το iPad σας όπως ποτέ πριν. Απλά τοποθετήστε το ένα κάτω ντουλάπι της κουζίνας σας ή σε επίπεδη επιφάνεια εργασίας και έχετε στην στιγμή μια οθόνη με πλήρες εύρος της κίνησης και απόλυτη ασφάλεια.

Παρουσιάζουμε επίσης και την νέα Tough Case. Αυτή είναι η καλύτερη θήκη που έχουμε φτιάξει μέχρι τώρα, μεγαλύτερη προστασία για το iPad ενώ παράλληλα διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε συνδιασμό με την εργονομική σχεδίαση της συνδιάζοντας σκληρά και μαλακά κομμάτια εκεί ακριβώς όπου χρειάζονται. Είναι ακόμα συμβατή με όλα τα αξεσουάρ που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν modulR και έρχεται με ένα ευέλικτο κάλυμα και άνετο λουρί για το χέρι.

Η ιστορία του MODULR:

Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει το iPad, μια πραγματικά φορητή συσκευή.

Η πιο ολοκληρωμένη iPad case + περιφερειακά αξεσουάρ – η modulR προσφέρει κάτι περισσότερο από την προστασία για το iPad. Με ένα κλικ η θήκη μπορεί να προσαρμοστεί και να συνδεθεί σε μία συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα των ιμάντων στάσεων, και αναρτήσεων, ένα iPad modulR μπορεί να πάει παντού και να κάνει οτιδήποτε. Απλά ξεκινήστε με μια Tough Case ή Slim Case και προσαρμόστε την με όποιο αξεσουάρ επιθυμείτε ούτως ώστε να κάνετε το iPad σας την φορητή συσκευή που πραγματικά έπρεπε να είναι.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τι δίνουμε …

Έχουμε ήδη ανακοινώσει δυο υπέροχα προϊόντα modulR που θα απογειώσουν την εμπειρία της ορητότητας του iPad. Tο πρώτο είναι έναπλήρως ρυθμιζόμενο στήριγμα οθόνης – ιδανικό για κουζίνες, ακόμα περισσότερο για τους εμπόρους λιανικής ή επιστήμονες, η άλλη είναι και η καλύτερη θήκη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα – μια θήκη με την ίδια συμβατότητα modulR όπως όλες οι προηγούμενες θήκες μας, αλλά πιο σκληρή, πιο άνετη και ακόμα πιο ευέλικτη

Δημοσιευμένη Εικόνα
Χρησιμοποιήστε το iPad σας σαν οθόνη οπουδήποτε.

Απλώς σύρετε το iPad σας, τραβήξτε το μοχλό να κλείσει, και θα απολαύσετε την ιδανική γωνία θέασης με την δυνατότητα κλίσης 360 ° και πλήρους περιστροφής 180 °. Με το διακριτικό προφίλ του σχεδισμού που προσφέρει το Swing Mount, την άκαμπτη σταθερότητα μέσω της υψηλής ροπής μεντεσέδων και ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, τώρα έχετε την ελευθερία να τοποθετήσετε iPad σας οπουδήποτε.

Η απόλυτη συμβατότητα με άλλα εξαρτήματα modulR σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε το iPad σας παντού και πάντα

Για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, σχολεία, εμπορικές εκθέσεις ή όποιος έχει την ασφάλεια στο μυαλό, προσφέρουμε το Swing Mount Pro με μηχανισμό κλειδώματος και γρήγορη πρόσβαση στο κλειδί.΄Είναι ακριβώς ίδια όλα-γωνία προβολής, όπως το πρότυπο Mount Swing, αλλά με την προσθήκη για την αποτροπή κλοπής όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την modulR Tough Case.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η ιδανική θήκη

Η TOUGH CASE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΜΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Η Tough Case περιλαμβάνει όλα όσα μάθαμε αυτά τα 2 χρόνια και τα συνδιάζει στην καλυτερη θήκη που φτάξαμε ποτέ. Φτιαγμένη για iPad 2 & 3, διαθέτει σκληρό εξωτερικό κάλυμα και εργονομικά πιασίματα για την διευκόλυνση σας στο κράτημα Όλες οι Tough Case περιλαμβάνουν ένα αφαιρούμενο κάλυμα προστασίας της οθόνης, το οποίο αναδιπλώνει έτσι ώστε να γίνει μια βάση στήριξης της οθόνης σας.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι μια μπροστινή θύρα ήχου, δωρεάν λουρί για το χέρι, και συμβατότητα με όλα τα αξεσουάρ modulR.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα
modulR Slim Case για iPad 2 & 3.
Apple Smart Cover compatible

Ψάχνετε για συμβατότητα modulR σε μια θήκη σε συνδιασμό μέ ένα Apple’s Smart Cover? Για την καμπάνια του Kickstarter συμπεριλαμβάνουμε την ανανεομένη Slim Case για iPad 2 και το New iPad – διακριτική, με απαλό φινίρισμα και συμβατότητα Apple Smart Cover .

Δημοσιευμένη Εικόνα
Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ACCESSORIES

Diy Home Color!Ο βοηθός σας στην διακόσμηση!

Αν θέλετε να αλλάξετε την διακόσμηση του σαλονιού σας ,τα χρώματα στους τοίχους ή να αλλάξετε υφάσματα στους καναπέδες αλλά δεν έχετε αποφασίσει ή δεν ξέρετε τι ακριβώς αλλαγή...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
ACCESSORIES

FURBY: Το πλασματάκι της Hasbro σε μία πιο high tech 2012 έκδοση συμβατό με iOS

Ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια της τελευταίας εικοσαετίας είναι ο Furby, ένα γούνινο ρομπότ – κατοικίδιο ή ένα ενοχλητικό πράγμα στο ράφι (ανάλογα πως το βλέπει κανείς). Το πρώτο...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: