Αν και τα πρώτα τέστ έχουν δείξει πως το iPhone 6 υπερέχει σε επιδόσεις από τον υπάρχοντα ανταγωνισμό. Το video που σας παρουσιάζουμε από την ιστοσελίδα PhoneBuff,  δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει πλεονέκτημα, μέσα από μια πραγματική δοκιμασία φόρτωσης διαφόρων εφαρμογών και την εναλλαγή μεταξύ τους. Λόγω των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ των εφαρμογών iOS και Android ο υπεύθυνος της δοκιμασίας, αναφέρει πως χρησιμοποίησε όσο το δυνατόν ισοδύναμες εφαρμογές.

Συνολικά το iPhone χρειάστηκε 1 λεπτό και 55 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει τη δοκιμασία μεταξύ 30 εφαρμογών, ενώ το M8 ήρθε δεύτερο με 10 δευτερόλεπτα παραπάνω. Το Galaxy S5, υπολείπονταν σημαντικά, καθυστερώντας πάνω από ένα λεπτό επιπλέον από το iPhone 6, για να ολοκληρώσει τη δοκιμασία. O χρόνος του ήταν 2 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Η δοκιμασία ξεκινούσε με το άνοιγμα εφαρμογών και παιχνιδιών, και στη συνέχεια επαναλάμβανε το ίδιο άνοιγμα ξανά από την αρχή ώστε να φανεί πόσο αποτελεσματικές είναι οι συσκευές στο multitask.

Το iPhone 6 διαθέτει 1 GB μνήμης RAM κι από ό,τι φάνηκε στη δοκιμασία κατάφερε να φορτώσει αξιοπρεπέστατα αρκετές εφαρμογές από το μηδέν. Η υποκείμενη απόδοση της CPU του Soc της Apple, σημαίνει πως μπορεί να κερδίσει τη δοκιμασία καθώς η φόρτωση των εφαρμογών γίνεται πολύ γρήγορα. Δεν θεωρούμε πως πρόκειται για μία επιστημονική δοκιμασία, αλλά προσφέρει μία λογική προσέγγιση του πραγματικού κόσμου και τη διαφορά απόδοσης μεταξύ των iPhone 6. και τον High end αντιπροσώπων του Android.

Εάν πχ επιλέξετε διαφορετικές εφαρμογές για την ίδια δοκιμασία, ενδεχομένως να βγάλετε και διαφορετικά αποτελέσματα. Μεγάλη ευθύνη της επιβράδυνσης του Galaxy s5 οφείλεται στο Touch Wiz. Όσοι πρόθυμοι χρήστες του Android επιθυμείτε, μπορείτε να προσαρμόσετε τη συσκευή σας ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσμα. Παρακολουθήστε το video και περιμένουμε τα σχόλια σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Πέτρος αναβάθμισε |Χρονικός καθορισμός διαγραφής Μηνυμάτων σε iOS 8
Επόμενο άρθροPioneer |Παρουσίαση Car Audio με υποστήριξη CarPlay στα 600$
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here