ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Moshi Case |Μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να ανοίξετε τη θήκη, Touch-Sensitive

H εταιρεία  Moshi παρουσίασε χθες μία αρκετά θα λέγαμε ενδιαφέρουσα νέα θήκη για το iPhone 5S/5, την οποία ονόμασε SenseCover. Το περίβλημά της προστατεύει ολόκληρη τη συσκευή προσφέροντας πρόσβαση στο ακουστικό καθώς και μία ευαίσθητη επιφάνεια στην αφή στο μπροστινό κάλυμμα. Αυτό για τους χρήστες σημαίνει πως μπορούν να απαντήσουν σε μία εισερχόμενη κλήση και να συνομιλήσουν χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν το μπροστινό κάλυμμα, που θα μπορούσε να εγγυμονεί κίνδυνο από μία σειρά καταστάσεων.

Η μοναδική αυτή ιδέα και λειτουργία βασίζεται στη χρήση ειδικών pads SenseArray της εταιρείας τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν κα με screen protectors. Το πίσω μέρος της συσκευής καλύπτεται από σκληρό πολυκαρβονικό περίβλημα το οποίο και προστατεύει τη συσκευή ενω το μπροστινό κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από δέρμα. Ένα μαγνητικό κούμπωμα κρατά το κάλυμμα κλειστό ή αναδιπλωμένο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε σήμερα να αγοράσετε το SenceCover από την ιστοσελίδα Moshi με κόστος 45$. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο ματ του τιτανίου ή την μαύρη εκδοχή του καλύμματος.

Moshi Cases

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll