ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Mophie Space |Εάν εκτός της επιπλέον ενέργειας, αναζητάτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο!

Όταν γίνεται αναφορά σε θήκες με ενσωματωμένη  μπαταρία για το iPhone, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η εταιρεία Mophie είναι η πρώτη που μας έρχεται στο νου ως ηγέτης της κατηγορίας. Τα σχέδιά της είναι εντυπωσιακά και απολύτως συνυφασμένα με τη συσκευή μας, λύνοντας ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, την επιπλέον ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Και τώρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο προκειμένου να λύσει άλλο ένα αιώνιο πρόβλημα των iPhones, την επεκτάσιμη μνήμη αποθήκευσης. Η Νέα Space Pack Mophie για iPhone 5/5S, διαθέτει εφεδρική μπαταρία όπως οι παλαιότερες θήκες, αλλά φέρουν μία ενσωματωμένη επιπλέον μνήμη αποθήκευσης 16GB ή 32GB που θα είναι διαθέσιμες με την κυκλοφορίας της.

Σε συνδιασμό με μία εφαρμογή η οποία θα αποκαλείται «Space», θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε διάφορα αρχεία (βίντεο/φωτογραφία/μουσική). Όπως συμβαίνει και με τις προηγούμενες θήκες η μπαταρία και ο επιπλέον αποθηκευτικός χώρος μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή μέσω της Lightning σύνδεσης.

Όσο για το κόστος, το μοντέλο των 16GB αγγίζει τα 149.95$, ενώ για την έκδοση των 32GB η τιμή φθάνει τα 179.95$. Εάν κάποιος θέλει να αγοράσει θήκη με επιπλέον μπατάρια, σίγουρα δεν θα πρέπει να λυπηθεί τα 30$ παραπάνω ώστε να έχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.  Αναμένονται και οι δυο εκδόσεις στα ράφια των καταστημάτων στις 14 Μαρτίου κι αν θέλετε να την προ-παραγγείλετε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα Mophie.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll