Moments Lens – Μεγαλύτερο φακό για το iPhone 7

H εταιρεία Moments επανέρχεται στη δημοφιλή πλατφόρμα, προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση για τις αναθεωρημένες θήκες προστασίας.

Στη γνωστή πλατφόρμα Kickstarter αναρτήθηκε ένα ανασκευασμένος φακός συνοδευόμενος από θήκες προστασίας, μία εξ αυτών με ενσωματωμένη μπαταρία.  Οι φωτογραφικές μηχανές και οι μπαταρίες πάνε μαζί. Έτσι η εταιρεία Moments επανέρχεται στη δημοφιλή πλατφόρμα, προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση για τις αναθεωρημένες θήκες προστασίας. Υποστηρίζουν πλέον τον διπλό φακό κάμερας της συσκευής iPhone 7 Plus, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης φακού στον τηλεφακό της συσκευής. Επιπλέον αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει και μία έκδοση με ενσωματωμένη μπαταρία και ένα φυσικό πλήκτρο κλείστρου.

Συγκεκριμένα η θήκη προστασίας ενσωματώνει 3.500 mAh (iPhone 7 Plus) ή 2500 mAh για την έκδοση (iPhone 7) επιπλέον ενέργεια, η οποία διπλασιάζει σχεδόν τη διάρκεια χρήσης. Διαθέτει υποδοχή pass-through Lightning, για να σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε τη θήκη προστασίας και την μπαταρία της συσκευής σας. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή σας υποδεικνύει, πότε η συσκευή χρησιμοποιεί τη βοηθητική μπαταρία.

Moment ανασχεδιασμένο ευρυγώνιο φακό  

Το κόστος της νέας θήκης είναι όμοιο με την παρόμοια πρόταση της Apple στα 99$ με μεγαλύτερη όμως χωρητικότητα και φυσικά πιο ελκυστική. Σε πάχος μπορούμε να πούμε πως είναι ιδιαίτερη λεπτή κι εργονομική.

Μία από τις εκδόσεις της θήκης αυτής, μετατρέπεται εύκολα (με 30$ επιπλέον) σε θήκη προστασίας με φυσικό πλήκτρο κλείστρου. Η λειτουργία αυτή εκμεταλλεύεται τη σύνδεση Bluetooth. To νέο πλήκτρο βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη θήκη προστασίας.

Οι θήκες προστασίας επιπλέον προσφέρουν λουράκι συγκράτησης. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ευρυγώνιο φακό, θα βάλετε το χέρι λίγο βαθύτερα στην τσέπη, καθώς το κόστος αυξάνεται κατά $100. Σύμφωνα με την εταιρεία Moment, ο νέος ευρυγώνιος φακός έχει βελτιστοποιηθεί με μεγαλύτερο διάφραγμα f / 1.8 όμοιο με της συσκευής iPhone 7 Plus.

Οι δύο λεπτές εκδόσεις προσφέρονται σε τόνο καρυδιάς ή μαύρο. Ο φακός προσφέρει νέα οπτική φόρμουλα, η οποία χρησιμοποιεί στοιχεία για βελτίωση της εστίασης. Το αποτέλεσμα – όπως ισχυρίζεται η εταιρεία – είναι ευκρίνεια από άκρη σε άκρη της φωτογραφίας, χωρίς βινιετάρισμα (σκοτεινές γωνίες). Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από μέταλλο και γυαλί, καθιστώντας τη βαρύτερη από τις οικονομικότερες εκδόσεις.

Αν έχετε ήδη αγοράσει φακό της εταιρείας δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η εταιρεία παρέχει προσαρμογέα φακού, ώστε να υποστηριχθεί από τις νέες θήκες προστασίας.

Αν η εταιρεία χρηματοδοτηθεί για την αναβάθμιση των προϊόντων της, θα πρέπει να τα αναμένουμε στην αγορά τον ερχόμενο Μάιο ή Ιούνιο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕπιταχύνετε το iPhone σας με δύο κινήσεις
Επόμενο άρθροΑναφορές για νέα MacBook Pro’s, στη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του macOS 10.12.4
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here