ΟΔΗΓΟΙ

Μήπως έχετε ξεχάσει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας;

Κατά τη διαμόρφωση ενός νέο λογαριασμού Apple ID, η εταιρεία θα σας ζητήσει να επιλέξετε ερωτήσεις για τις οποίες θα πρέπει να ορίσετε συγκεκριμένες απαντήσεις (Ερωτήσεις ασφαλείας). Οι ερωτήσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τον λογαριασμός σας σε περίπτωση κλειδώματος.

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός είναι πολύ πιθανό – αν όχι σίγουρο – πως θα ξεχάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να επαναφέρετε τις ερωτήσεις του λογαριασμού σας, σχετικά εύκολα κι εμείς θα σας δείξουμε τη διαδρομή και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να το επιτύχετε. Το κλείδωμα του λογαριασμού σας, λόγω του ό,τι έχετε ξεχάσει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Πάμε λοιπόν να λύσουμε μόνιμα το πρόβλημα.

Apple ID – Επαναφορά απαντήσεων στις ερωτήσεις ασφαλείας

Στην περίπτωση που ξεχάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας του λογαριασμού σας Apple ID, καλό θα ήταν να είχατε ορίσει ένα λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ως mail διάσωσης. Κάνοντας χρήση του λογαριασμού αυτού έχετε την δυνατότητα να παρακάμψετε τις ερωτήσεις ή να τις επαναφέρετε, χωρίς πολύ κόπο. Εναλλακτικά…

  • Επισκεφθείτε τη σελίδα iforgot.apple.com και στη συνέχεια εισάγετε το αναγνωριστικό σας Apple ID. Τικάρετε την επιλογή επαναφοράς ερωτήσεων ασφαλείας.
  • Ακολουθήστε τα βήματα που θα εμφανιστούν στην οθόνη, προκειμένου να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Οι πληροφορίες που θα σας ζητηθούν, είναι πολύ πιθανό να διαφέρουν, ανάλογα με τα δεδομένα του λογαριασμού σας κι άλλες παραμέτρους (Στην περίπτωση που δεν εμφανιστούν οι επιλογές επαλήθευσης, δεν θα είναι εφικτή η επαναφορά των ερωτήσεων ασφαλείας).

  • Επιλέξτε νέες ερωτήσεις και απαντήσεις ασφαλείας. Φρόνιμο θα ήταν αυτή τη φορά να σημειώσετε τις απαντήσεις που δώσατε ώστε να αποφύγετε στο μέλλον την διαδικασία επαναφοράς τους.
  • Τελείωσατε! Με την ενημέρωση των ερωτήσεων θα είστε σε θέση να δώσετε τις σωστές απαντήσεις ώστε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο να μην σας επιτραπεί η επαναφορά των απαντήσεων στις ερωτήσεις ασφαλείας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Apple – για την Ελλάδα καλείτε από σταθερό τηλέφωνο και ώρες γραφείου στο 00800 4414 5417 – ώστε να σας δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες επαναφοράς των ερωτήσεων.

Δεν είναι δύσκολο να επαναφέρετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας του λογαριασμού σας Apple ID σε περίπτωση που τις ξεχάσετε. Συστήνουμε να προσπαθήσετε να τις επαναφέρετε στην περίπτωση που τις έχετε ξεχάσει, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε σωστά όταν και όπου σας ζητηθεί. Έτσι θα διασφαλίσετε την απρόσκοπτη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, όταν έχετε την υποψία πως έχουν φανερωθεί όνομα χρήστη και συνθηματικό.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες αναρτήσεις που αφορούν τις συσκευές και το λειτουργικό της Apple. Μείνετε συντονισμένοι – που αλλού – στο Appleteam.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΟΙ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll