Χαρακτηριστικό όλων των iPads είναι η φορητότητα λόγω της εκπληκτικής λεπτής οθόνης με εκπληκτική εικόνα και εύκολο χειρισμό όλων των εφαμρογών μέσω της οθόνης αφής. Εδώ να σημειώσουμε πως η οθόνη αποτελείται από το digitizer (τζάμι) και την οθόνη LCD.  Ο συνδιασμός των δύο εξαρτημάτων δίνει σε μας τη δυνατότητα με τα δάχτυλά μας, να μεταφέρονται στη κεντρική μονάδα η εντολές που δίνουμε. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό τμήμα της συσκευής είναι. 

Η οθόνη του iPad mini είναι πραγματικά ευαίσθητη συσκευή, δυστυχώς η φορητότητα που μας παρέχει ελλοχεύει και κινδύνους από πτώσεις ή χτυπήματα με αποτέλεσμα να σπάσει η να ραγίσει το digitizer. Μπορείτε να το καταλάβετε επίσης αν το digitizer δεν ανταποκρίνεται στις εντολές σας, εάν δείτε καμμένα pixels, εάν ακούσια ανοίγουν και κλείνουν εφαρμογές, τότε το digitιzer χρειάζεται αντικατάσταση,

Η επισκευή ενός iPad δεν είναι εύκολη υπόθεση, ιδιαίτερα  η αντικατάσταση του Digitizer. Στο Internet κυκλοφορούν πολλοί οδηγοί που δείχνουν τον τρόπο για να το κάνετε. Σας συμβουλεύουμε να μην αποπειραθείτε από μόνοι σας να αντικαταστήσετε το Digitizer της συσκευή σας ή να επισκευάσετε μια οποιαδήποτε βλάβη, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε μεγαλύτερη. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες τεχνικούς που πέραν της κατοχής γνώσεων κι εμπειρίας έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Εμείς στο  Mi STORE διαθέτοντας ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο, παραλαμβάνουμε την συσκευή από τον χώρο σας δωρεάν, κάνουμε έλεγχο 16 σημείων για την κατάσταση της συσκευής, σας ενημερώνουμε για τις βλάβες και το κόστος επισκευής, κι αφού συμφωνήσουμε, την επισκευάζουμε σε «2 εργάσιμες ημέρες» και σας την παραδίδουμε σε ειδική συσκευασία αντικαταβολή.

Για αντικατάσταση της μπαταρίας σε iPad mini, όσο και για την ίδιo το εξάρτημα ως ανταλλακτικό, σας παρέχουμε εγγύηση 6 μηνών.

Επισκεφθείτε μας ή καλέστε  στο 6944026019 (ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Admin)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Πέτρος Αναβάθμισε |Ενεργοποιήστε πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών
Επόμενο άρθροApple Store |Δεύτερο κατάστημα λιανικής στην Κωνσταντινούπολη
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here