Κανείς δεν θέλει να κρύψει την λάμψη που διαθέτει το iPhone 5S/5. Τα υπέροχα φινιρίσματα του περιμετρικού αλουμινίου και η εκπληκτική οθόνη του μας κάνουν όλους να θέλουμε να το δείχνουμε συνεχώς.

Η OZAKI O!coat Crystal είναι η ιδανική θήκη για το iPhone 5S. Είναι πολύ λεπτή μόλις 0.6 mm και πολύ ελαφριά με βάρος μόλις τα 7g. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της O!coat Crystal όπου πραγματικά δίνουν την αίσθηση πως δεν υπάρχει θήκη επάνω στην συσκευή σας. η O!coat δεν είναι όμως μια θήκη η οποία σκοπό της έχει μόνο την αισθητική της συσκευής σας αλλά προσφέρει και την προστασία που χρειάζεται η συσκευή.

Ο μελετημένος σχεδιασμός της θήκης σας επιτρέπει να κάνετε χρήση όλων των λειτουργιών της συσκευής σας καθώς και των θυρών φόρτισης και ακουστικών. Ωστόσο το υλικό σας προσφέρει πολύ καλή αίσθηση όσο το κρατάτε και είναι ειδικά επεξεργασμένο ούτως ώστε να μην γλιστράει, να αντέχει γδαρσίματα και σκόνη.

  • Είναι ελαφριά και διάφανη.
  • Με πάχος μόλις τα 0.6mm και βάρος τα 7g.
  • Ο διάφανος σχεδιασμός.
  • Κάθε σετ περιλαμβάνει μια μεμβράνη προστασίας της πρόσοψής και ένα ύφασμα με μικροίνες για τον καθαρισμό της οθόνης.

Μπορείτε να αποκτήσετε την Ozaki Crystal clear μόνο στο Mi STORE!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου στο iCloud Photo Library
Επόμενο άρθροiPhone 6 family vs Galaxy Note 4 |10/1 οι προ-παραγγελίες στη Νότια Κορέα
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here