Πλέον έχουμε την τεχνογνωσία να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη της Logic Board ακόμη κι αν οποιασδήποτε άλλος τεεχνικός σας πει τη λέξη ανεπισκεύαστο. Δεν υπάρχει βλάβη στην πλακέτα που να μην επισκευάζεται. Ο μόνος ανασταλτικός παράγων είναι το κόστος επισκευής κι εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε εάν είναι ασύμφορο ή όχι να την επισκευάσετε.

Έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε τη ζημιά και να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε κατεστραμμένο chip στη logic Board του iPhone 5s. Καθορίζουμε εύκολα κι ενημερώνουμε σχεδόν για οποιαδήποτε βλάβη της πλακέτας, προνόμοιο λίγων εταιρείων service στην Ελλάδα. Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από το μέγεθος της βλάβης και τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και υπολογίζεται μεταξύ 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Η επισκευή ενός iPhone δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμη και η αφαίρεση της Logic Board. Στο Internet κυκλοφορούν πολλοί οδηγοί που δείχνουν τον τρόπο για να το κάνετε. Σας συμβουλεύουμε να μην αποπειραθείτε από μόνοι σας να αφαιρέσετε τη Logic Board της συσκευή σας ή να επισκευάσετε μια βλάβη γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε μεγαλύτερη. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες τεχνικούς που πέραν της κατοχής γνώσεων κι εμπειρίας έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Εμείς στο  Mi STORE διαθέτοντας ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο, παραλαμβάνουμε την συσκευή από τον χώρο σας δωρεάν, κάνουμε έλεγχο 16 σημείων για την κατάσταση της συσκευής, σας ενημερώνουμε για τις βλάβες και το κόστος επισκευής, κι αφού συμφωνήσουμε, την επισκευάζουμε σε 2 εργάσιμες ημέρες» και σας την παραδίδουμε σε ειδική συσκευασία αντικαταβολή. Για οποιαδήποτε επισκευή της Logic Board όσο και για την ίδια ως ανταλλακτικό, σας παρέχουμε εγγύηση 6 μηνών.

Επισκεφθείτε μας ή καλέστε  στο 6944026019 (ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Admin)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMall of the Emirates |Ετοιμάζεται το μεγαλύτερο Apple Store του κόσμου!
Επόμενο άρθροiMessage |Υπεύθυνη υπηρεσία για το 30% των spam μηνυμάτων σε mobile συσκευές
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here