Πρόκειται για μία συσκευή με απίστευτη φορητότητα έτοιμη να σας ακολουθήσει όπου κι αν πάτε, όποιο επάγγελμα κι αν κάνετε. Με χιλιάδες εφαρμογές στη διαθεσή σας το iPad mini, είναι πραγματικά μία απαραίτητη συσκευή. Δυστυχώς με τη συχνή χρήση και ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα ενδέχεται να μην διαρκεί η μπαταρία του όσο στην αρχή.

Το διάστημα αυτό ποικίλει από συσκευή σε συσκευή, αλλά η έκπτωση αρχίζει περίπου στον ένα χρόνο χρήσης.  Συμπτώματα που θα εντοπίσετε ώστε να αντιληφθείτε πως πρέπει να αλλάξετε την μπαταρία σας είναι η μη σωστή φόρτιση της μπαταρίας, η διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας κι έαν η συσκευή βραχεί ή αν καταστραφεί η μπαταρία λόγω προβληματικού φορτιστή (συνήθως τρίτων κατασκευαστών). Το iFixit μα δείχνει πως γίνεται η αποσυναρμολόγηση και η αντικατάσταση της μπαταρίας. Ο σκοπός της παρουσίασης είναι ενημερωτικός κι όχι εκπαιδευτικός.

Η επισκευή ενός iPad δεν είναι εύκολη υπόθεση, ιδιαίτερα  η αντικατάσταση της μπαταρίας. Στο Internet κυκλοφορούν πολλοί οδηγοί που δείχνουν τον τρόπο για να το κάνετε. Σας συμβουλεύουμε να μην αποπειραθείτε από μόνοι σας να αφαιρέσετε τη μπαταρία της συσκευή σας ή να επισκευάσετε μια οποιαδήποτε βλάβη γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε μεγαλύτερη. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες τεχνικούς που πέραν της κατοχής γνώσεων κι εμπειρίας έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Εμείς στο  Mi STORE διαθέτοντας ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο, παραλαμβάνουμε την συσκευή από τον χώρο σας δωρεάν, κάνουμε έλεγχο 16 σημείων για την κατάσταση της συσκευής, σας ενημερώνουμε για τις βλάβες και το κόστος επισκευής, κι αφού συμφωνήσουμε, την επισκευάζουμε σε 2 εργάσιμες ημέρες» και σας την παραδίδουμε σε ειδική συσκευασία αντικαταβολή.

Για αντικατάσταση της μπαταρίας σε iPad mini, όσο και για την ίδιo το εξάρτημα ως ανταλλακτικό, σας παρέχουμε εγγύηση 6 μηνών.

Επισκεφθείτε μας ή καλέστε  στο 6944026019 (ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Admin)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPad Pro 12,9″ | Aναφορές από την Ταϊβάν κάνουν λόγο για 2 GB RΑΜ και SoC A8X
Επόμενο άρθροiPhone 6 εναντίον Samsung Galaxy S5, ένας αγώνας ταχύτητας στην πραγματική ζωή!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here