ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Mega TeL: Προσθέστε μνήμη στο iPhone και iPad σας με το i-FlashDrive!

Φανταστείτε ένα USB flash drive το οποίο όχι μόνο ενώνετε με τον υπολογιστή σας αλλά και με το iPhone σας , το iPad ή ακόμα και με το iPod Touch.

Το i-FlashDrive είναι συμβατό με Apple συσκευές όπως iPhone, iPad και iPod Touch. Ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν κανονικό USB Flash Drive. Είναι συμβατό με MAC και PC αφού δουλεύει με όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Για άμεση χρήση του iFlashDrive στην Apple συσκευή σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο, παρά να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία. Αμέσως μετά την σύνδεση του iFlashDrive στην συσκευή που θα επιλέξετε, θα σας ζητήσει να κατεβάσετε την εφαρμογή <σύντροφο> του, που προσφέρετε δωρεάν από το App Store. Η εφαρμογή αυτή σας βοηθά να διαχειριστείτε σωστά τα αρχεία σας, ενώ συγχρόνως σας παρέχει την δυνατότητα εύκολης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής σας.

Με την iFlashDrive εφαρμογή αποθηκεύστε, παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τα αρχεία σας απλά και άμεσα . Διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως music/video player, photo/document viewer, voice recorder, text editor, contacts backup και υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες διαχείρισης αρχείων όπως delete, move, copy & email.Διατίθεται σε χωρητικότητες 8/16/32 GB.

Αποκλειστικά διαθέσιμο από την εταιρεία Mega TeL.

Digitallife.gr

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll