Το Macbook Air των 12 ιντσών και το APPLE WATCH, αναμένεται να τεθούν σε μαζική παραγωγή αρχές του 2015, όπως αναφέρουν πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple για τα δύο προϊόντα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Digitimes. Tα νέα Macbook Air σύμφωνα πάντα με τις πηγές, θα διαθέτουν νέους επεξεργαστές Broadwell και μία νέα λεπτή σχεδίαση.

Τα νέα notebooks αναμένεται να διατεθoύν σε περιορισμένες ποσότητες, τουλάχιστον στην αρχή, λόγω περιοσμένης παραγωγής εξαρτημάτων από την Quanta Computer.  Οι πληροφορίες για το 12 ιντσών Macbook Air που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα Digitimes, ευθυγραμμίζονται με τις προηγούμενες αναφορές, οι οποίες έκαναν λόγο για ανάπτυξη νέας εμφάνισης και ενσωμάτωσης trackpad πλήκτρων, καθώς κι ένα νέο σύστημα ψύξης, χωρίς ανεμιστήρα, για τη φορητή συσκευή.

Η Intel ξεκίνησε τους νέους ultra low power Broadwell Core M επεξεργαστές, τον Νοέμβριο που μας πέρασε οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα τροφοδοτούν τα νέα 12 ιντσών MacBook Air. Τα νέα notebooks εκτός από μία λεπτή σχεδίαση κι έναν νέο επεξεργαστή, ενδέχεται να διατεθούν σε αποχρώσεις Silver, Gold και Space Grey κατά την κυκλοφορία τους, μέσα στο 2015.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο3 αξιώματα που ακολουθούσε ο Steve Jobs για παραγωγικές συναντήσεις
Επόμενο άρθροPhot.oLab |Δημιουργήστε επαγγελματικές φωτογραφίες κι εντυπωσιάστε
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here