Εικαζόμενη τιμολόγηση αποκαλύφθηκε και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τα νούμερα που εχουν διαρρεύσει αφορούν και τις δύο εκδόσεις 4,7 και 5,5 ιντσών. Με κάθε επιφύλαξη τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα καθώς το iPhone 6 των 4,7 ιντσών αναμένεται να κοστίζει 6.663 HKD (860$), 7.671 HKD (990$) και 8.679 HKD (1119$). Οι παραπάνω τιμές αφορούν χωρητικότητες 16, 32 και 64 GB ενσωματωμένης μνήμης αντίστοιχα. 

Το iPhone 6 των 5,5 ιντσών οθόνη όπως είναι αναμενόμενο θα είναι ακόμη πιο ακριβό καθώς θα έχει ισχυρότερο hardware επί της logic board. Έτσι οι τιμές ορίζονται ως 7.923 HKD (1.022$) για την έκδοση των 16 GB, 8.931 HKD (1.152$) για την έκδοση των 32 GB και 9.687 HKD (1250$) για τη μεγαλύτερη έκδοση με 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Οι τιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμη δεν είναι ξεκάθαρες. Ωστόσο λαμβάνοντας υπόψιν την τρέχουσα διαφορά μεταξύ των τιμών των iPhone 5s στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Hong Kong, είναι αρκετά ασφαλές να υποθέσει κάποιος πως το iPhone 6 των 4,7 ιντσών αναμένεται να ξεκινήσει στα 799 δολάρια με επιπλέον 100$ διαφορά για κάθε έκδοση ενσωματωμένης μνήμης. Το μεγάλυτερο μοντέλο, είναι βέβαιο πως θα κυμανθεί σε υψηλότερες τιμές.

Η Apple έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει το επόμενο iPhone 6 σε λιγότερο από μία εβδομάδα, έτσι δεν θα χρειστεί να περιμένουμε μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την ανακοίνωση της τιμολόγησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση |Spotlight διαφωτιστικό περισσότερο από ποτέ
Επόμενο άρθροApple |Aνακοίνωσε live streaming video για την εκδήλωση στις 9 Σεπτεμβρίου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here