ΑΞΕΣΟΥΑΡ

LynkTec TruGlide: Στυλό για iPad/iPhone

Το LynkTec TruGlide Stylus έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση απο όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα προϊόντα της κατηγορίας του. Αντί της μύτης απο σιλικόνη που έχουμε συναντήσει στα Pogo Sketch Plus, Kuel H12, ή Wacom Bamboo, ή πλαστικού τύπου δισκίο όπως στο Jot Pro, το TruGlide έχει μύτη φτιαγμένη απο πολύ ανθεκτικές υφασμάτινες ίνες. Η LynkTec ισχυρίζεται ότι αυτές οι ίνες είναι πολύ ανθεκτικές και η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις κατασκευασμένες απο σιλικόνη μύτες ή των πλαστικών υλικών που έχουν μέχρι τώρα χρησιμοποιηθεί απο τον ανταγωνισμό. Ακόμη και η αίσθηση που σας δίνει είναι η ομαλότερη και χωρίς τριβή επάνω στις συσκευές σας iPhone & iPad.

Δουλεύει όντως με αυτόν τον τρόπο?

Δημοσιευμένη Εικόνα

Κάνοντας κάποιες δοκιμές διαπίστωσα ότι όντως το κάνει..

Η μύτη του LynkTec TruGlide Stylus είναι πολύ σταθερή και κινείται πολύ ομαλά επάνω στην οθόνη. Επίσης διαπίστωσα ότι και η ποιότητα του υλικού είναι πολύ καλή, αναλογιζόμενοι ότι η ποιότητα του Pogo Sketch Pro δεν ήταν και τόσο. Η υαφασμάτινη μύτη του στυλό είναι μικρότερη και ασκεί πολύ μικρότερη πίεση απο την σιλικόνη, γεγονός το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο σχεδόν άμεση ανάκλαση της εργασίας που πραγματοποιούμε, επάνω στην οθόνη.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το μήκος του στυλό είναι 4.7Inches, ούτε πολύ κοντό, ούτως ώστε να είναι δύσχρηστο, αλλά ούτε και πολύ μακρύ, με αποτέλεσμα να σας ενοχλεί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Έχει μελετηθεί πολύ η εξωτερική του εμφάνιση εαν λάβουμε υπόψιν μας την πολύ προσεγμένη διακοσμητικά δουλειά που έχει γίνει για το εξωτερικό σκέλος του στυλο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Τα καλά

  • Ανθεκτική υφασμάτινη μύτη
  • Καλό μέγεθος
  • Όμορφο design
  • Πολύ καλή τιμή – μόλις $15.95

Τα κακά

  • Όχι τόσο ακριβές όσο άλλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο

Συμπέρασμα

Εαν ψάχνετε ένα στυλάτο και όσο μεγαλύετρη ακριβεία μπορεί να σας προσφέρει με πολύ καλές επιδόσεις, θα το ευχαριστηθείτε.Η LynkTec δραστηριοποιείται κυρίως με τον τομέα των παιχνιδιών, όπου και διαπρέπει και αυτό είναι πέρα για πέρα ακριβές. Το στυλό ωστόσο είναι πολύ καλό για σημειώσεις και σχεδίαση οπου διατίθεται και σε πολύ καλή τιμή.

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll