«Hey Siri give us a hint», με αυτό το λιτό κείμενο, η Apple απέστειλε τις προσκλήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να παρευρεθούν στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας. Όλα τα ηγετικά στελέχη της, θα ανεβούν στη σκηνή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στο Bill Graham Civic Auditorium, στο Σαν Φρανσίσκο, της Καλιφόρνια. Όπως όλοι φαντάζεστε το κεντρικό θέμα της φετινής εκδήλωσης, αφορά τις ανακοινώσεις των επόμενης γενιάς συσκευών iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πηγές, οι νέες συσκευές αναμένεται να φέρουν ενισχυμένο πλαίσιο, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από 7000 series αλουμίνιο, οθόνη τεχνολογίας αφής Force touch, επεξεργαστή A9 με 2 GB μνήμης RAM, καθώς και βελτιωμένη εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα. Οι πληροφορίες μας όμως για την εκδήλωση δεν σταματούν εδώ.

Αναμένουμε την ανακοίνωση ενός αναβαθμισμένου set-box Apple TV, με επανασχεδιασμένο σώμα, επεξεργαστή A8, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, χειριστήριο ελέγχου με οθόνη αφής και ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα, με υποστήριξη πιθανότατα της εικονικής βοηθού Siri καθώς κι ένα πλήρες App Store.

Την ημερομηνία απελευθέρωσης της επίσημης έκδοσης του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος iOS 9, αναμένουμε επίσης να ανακοινώσει στην παρουσίασή της η Apple,  όπως και τη δεύτερη έκδοση του «baby» λειτουργικού watchOS2, αν κινηθεί παραδοσιακά. Τις υπόλοιπες πληροφορίες μας θα σας τις μεταφέρουμε ζωντανά, καθώς συντάκτες από 3 τεχνολογικές ιστοσελίδες APPLETEAMMYPHONE.GRIRED.GR

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, 19:15

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί μας την εκδήλωση, όπως έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και  να συμμετέχετε με σχόλια, στη συζήτησή μας. Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί με εικόνα και ήχο απευθείας από το San Francisco, με ελληνική μετάφραση και καυτά σχόλια από τους:

  • Ηρακλής Βλαχάκης
  • Χρήστος Χαλεπλής
  • Κωνσταντίνος Ασπρογιάννης
  • Γιάννης Σαμπάνης
  • Φώτης Γιαννακέλος
  • Λάζαρος Βρύσης
  • Σερέτης Αντώνης

O σύνδεσμος της δικής μας παρουσίασης και ζωντανής μετάδοσης, θα αναρτηθεί ταυτόχρονα και στις 3 ιστοσελίδες, λίγα λεπτά πριν την παρουσίαση και θα κοινοποιηθεί από τα κοινωνικά μας δίκτυα (Facebook, Twitter, Google + etc). Η εκδήλωση περιμένουμε να αρχίσει 20.00. ώρα Ελλάδος.

Εμείς θα ξεκινήσουμε τη συζήτησή, περίπου στις 19:15, με όλες τις φήμες που θα έχουμε συγκεντρώσει έως τότε και τα σχόλια των έμπειρων συντακτών μας. Με την έναρξη της εκδήλωσης στο San Francisco, θα σας μεταφράσουμε τα τεκταινόμενα και όλες τις ανακοινώσεις στα ελληνικά. Με το πέρας της εκδήλωσης η συζήτησή μας θα συνεχιστεί, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις και τις επίμαχες συσκευές.

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiMac |Φήμες λένε πως αναμένουμε νέo μέλος στην «οικογένεια»;
Επόμενο άρθροAPPLETEAM |4o Συνέδριο e-Business & Social Media World 2015
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here