ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Leotego Eon |Μία πανάλαφρη επαγγελματική θήκη για το iPad σας

Όλοι θέλουν να έχουν τις πιο νεότερες και εντυπωσιακές θήκες για το iPad τους  και μάλιστα θήκες που οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν πως υπάρχουν. Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία. H εταιρεία Regen Designs ανάρτησε ένα project στο kickstarter, ζητώντας χρηματοδότηση για μια εντελώς νέα γραμμή για τη δημιουργία πολυτελών θηκών για iPad με την ονομασία Leotego Eon. Και οι τρεις μορφές θα είναι σε προσφορά μια από τις οποίες σίγουρα θα θέλατε να κρατούσατε στα χέρια σας όπως για παράδειγμα την Eon Carbon Sport. Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει θα έλεγα να ορίσετε μία προφορά καθώς ένα δεν είναι επιτυχής η καμπάνια, δεν θα κυκλοφορήσει το προϊόν, στη περίπτωση, η εταιρεία ζητάει 74.500$.

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα σε έναν πολυτελή τρόπο ζωής, η Leotego ενισχύει το iPad σας, από ένα απλό αξεσουάρ σε έναν «διαφορετικό τρόπο ζωής». Οι θήκες αυτές διαθέτουν δομή από ξύλο, δέρμα και ανθρακονήματα, πλαίσιο αλουμινίου και μαγνητικό κούμπωμα. Λόγω των υλικών κατασκευής, το βάρος της θήκης δεν αύξάνεται σημαντικά, και διατηρεί το ήδη μικρό βάρος του iPad σας.

 Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την έκδοση με το πληκτρολόγιο. όπως προείπαμε διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς σχεδιασμούς Eon Snow (από λευκό ξύλο σχεδίου ζέβρας με φινίρισμα δέρματος), Eon Night (μαύρο ξύλο σχεδίου ζέβρας με φινίρισμα δέρματος), και η εντυπωσιακή Eon Carbon Sport (από ανθρακονήματα με πλαίσιο αλουμινίου). Κάθε μία είναι και ξεχωριστή. Το κόστος τους, όταν βγουν στην αγορά, θα ανέρχεται στα 235$ με την πολυτελή έκδοση να φθάνει τα 315$ δείτε το Video και πείτε μας τη γνώμη σας εδώ ή στις σελίδες μας στο  Facebook – twitter.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll