ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Lancaster Sun Expert – Η ιδανικότερη εφαρμογή για την εποχή!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Λάνκαστερ βάζει την απαράμιλλη εμπειρία της με τον ήλιο στα χέρια σας με πρώτη την πρώτη εφαρμογή αντηλιακής προστασίας για το iPhone!

Η εφαρμογή περιλαμβάνει :

*Εξατομικευμένη αντηλιακή διάγνωση ειδικά για εσάς.

Όπου κι αν είστε, ή όπου κι αν ετοιμάζεστε να πάτε, επωφεληθείτε από την εμπειρογνωμοσύνη της Lancaster στην αντηλιακή προστασία και πάρτε την δική σας ειδική σύσταση … σε πραγματικό χρόνο!
Εάν προγραμματίζετε τις επόμενες διακοπές σας, θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον προορισμό σας και την εποχή του έτους, προκειμένου να εκτιμηθεί ο δείκτης UV του προορισμού σας. Αν είστε ήδη στον τόπο των διακοπών σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιτρέψετε στην εφαρμογή να χρησιμοποιήσει το GPS ώστε να υπολογίσει σωστά τη θέση σας και τον δείκτη UV της τοποθεσίας. Αφού δηλώσετε το επιθυμητό για εσάς μαύρισμα και απαντήσετε σε μερικές από τις ‘’ήλιο-σχετικές’’ ερωτήσεις ,μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε πρόσβαση σε συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε το καλύτερο μαύρισμα για το δέρμα σας, μαζί με την καλύτερη δυνατή προστασία.

* Παγκόσμιο GPS εντοπισμό και εύρεση καταστήματων !Έτσι μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα Lancaster, ή μια λίστα με καταστήματα κοντά σε μια καθορισμένη διεύθυνση.

* Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Around Tan » ντοκιμαντέρ της Lancaster για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις ηλιακές ακτίνες, το μαύρισμα και τη νέα εποχή στην αντηλιακή προστασία.

Δημοσιευμένη Εικόνα Δημοσιευμένη Εικόνα

Έτσι, εάν βρίσκεστε ήδη εν μέσω διακοπών, ή προγραμματίζετε τις επόμενες , φροντίστε να υπάρχει στο iPhone σας το Lancaster SUN EXPERT το οποίο και διατίθεται δωρεάν στο το appstore.

Πηγή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll