ΑΞΕΣΟΥΑΡ

KEE DeskPhone Dock…για το γραφείο σας

Το να μιλάμε πολλές ώρες απευθείας με το κινητό δίπλα από κεφάλι μας σίγουρα δεν αποτελεί και το πιο υγιεινό πράγμα σε αυτό τον κόσμο. Πολλές μελέτες έχουν αποφανθεί ότι η ακτινοβολία είναι πολύ μικρή και δεν μας κάνει κακό, αλλά είμαστε τόσο σίγουροι; Ούτως ή άλλως αυτό θα φανεί με το πέρασμα των χρόνων. Αν τα εγγόνια μας γεννιούνται με αυτιά ελέφαντα τότε μάλλον θα λένε τότε ότι έβλαπτε η ομιλία με το κινητό! Όχι εντάξει πλάκα κάνουμε, αλλά όπως λέει και ο λαός “φύλαγε τα ρούχα σου να ‘χεις τα μισά”, οπότε δεν είναι κακό να χρησιμοποιούμε και κανένα hands-free. Μια καλή λύση είναι τα “άσπρα” ακουστικά της Apple. Λιτά και αποτελεσματικά στον ήχο, κάνουν τη δουλειά τους. Όμως δε βολεύουν όλους τους ανθρώπους. Εμένα για παράδειγμα δεν στέκονται για πολλή ώρα στο αφτί μου. Μετά από λίγο πέφτουν.

Μια πολύ καλή λύση handsfree (και όχι μόνο) είναι το dock Desk Phone της KEE (επίσημο site). Ουσιαστικά μετατρέπει το iPhone σας (συμβατό με το 4/4S και το 3G/3Gs) σε σταθερό τηλέφωνο με business και hi-tech εμφάνιση και στυλ.

Από ότι φαίνεται η KEE έχει μελετήσει πολύ καλά το στυλ στο design της Apple με αποτέλεσμα να παρουσιάζει ένα dock πλήρως εναρμονισμένο με την αισθητική των προϊόντων με το μήλο επάνω τους. Μάλιστα θα λέγαμε πως αν κρίνουμε και από τα άλλα προϊόντα της αλλά και από το γενικότερο στήσιμο και του site της μοιάζει να είναι θυγατρική της Apple! Χρώματα στο λευκό και γκρι, με διακριτές αλλά απαλές γραμμές και λείες επιφάνειες συνθέτουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται ενσωματωμένα ηχεία για ανοιχτή ακρόαση, μικρόφωνο, κουμπί για άμεση σίγαση (mute), ρύθμιση ήχου, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι παράλληλα όταν είναι docked το τηλέφωνο φορτίζει και συγχρονίζεται με τον υπολογιστή σας.

Μην ξεχνάμε πως στο γραφείο ή στο σπίτι μας θα έχουμε και internet οπότε με κάποιο πρόγραμμα στυλ Viber μπορούμε να μιλάμε και δωρεάν με τους συνεργάτες και τους φίλους μας.

Γενικά, αν και δεν το έχουμε δοκιμάσει στα χέρια μας το συγκεκριμένο dock, μας άρεσε πάρα πολύ και το έχουμε ήδη παραγγείλει για ιδία χρήση. Το βρήκαμε εδώ σε τιμή 149 USD, όχι ιδιαίτερα φθηνό, αλλά σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του λόγω ευχρηστίας, φοβερού design και του ιδιαίτερου στυλ που θα χαρίσει στο γραφείο σας. Αχ, πάλι άφραγκοι θα μείνουμε…

Attached Image: 4-1.jpg

Attached Image: desk-phone-ipohone-dock-1.jpg

Attached Image: shapeimage_9.png
Πηγή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll