Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το πέρας της χθεσινής εκδήλωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, ο CEO της Apple Tim Cook είχε μία αποκλειστική one-on-one συνέντευξη, με τον David Muir του τηλεοπτικού καναλιού ABC News, μιλώντας για τα νέα προϊόντα της εταιρείας και για τον πρώην CEO Steve Jobs. Σήμερα το ABC News ανάρτησε video από συνέντευξη με τον επικεφαλή σχεδιασμού της Apple, Jony Ive, ο οποίος μίλησε για το Watch και τη διαδικασία ανάπτυξής του.

[quote_box_center]

Muir: How many different versions of the Apple Watch are there? 
Ive: I think we were talking about this earlier, and when you actually do the calculations, it’s millions and millions. 
Muir: Millions and millions? 
Ive: That’s right, there are different materials for the actual case, there’s two different sizes, you can choose one of six different straps or bands. But, the way we treated this from a design point of view wasn’t that you had hardware and then software. Our experience as customers, as users, is that their one in the same. So we designed the user interface, gave people multiple choices, for example in terms of just watch faces.[/quote_box_center]

Ο Ive, σημειώνεται επίσης πως ήταν πολύ υπερήφανος για το έργο της ομάδας σχεδιασμού της Apple, δηλώνοντας πως τα νέα iPhones της εταιρείας και το Watch είναι η καλύτερή του δουλειά έως τώρα. Ο σχεδιαστής δήλωσε επίσης πως η Apple πάντα προσπαθεί να σχεδιάζει προϊόντα που οι άνθρωποι θα θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν κι όχι να τους προκαλούν δυσφορία, θέτοντας ψηλά τον πήχη ενός «προσωπικού κι επιθυμητού προϊόντος όπως είναι το Apple Watch. H πλήρης συνέντευξη του Tim Cook με τον Jony Ive μεταδόθηκε χθες από τον σταθμό κι αναμένεται σύντομα διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση iWatch |Ακόμη μία φορά η Apple αλλάζει τον κόσμο
Επόμενο άρθροApple Pay |Προμήθεια από τις τράπεζες θα εισπράττει η Apple για τις συναλλαγές
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here