Στην τελευταία από μια σειρά υποθέσεις σχετιζόμενη με τα σχέδια της Apple για την επερχόμενη wearable συσκευή της, η ιστοσελίδα Re/Code αναφέρει πως στελέχη της εταιρείας με τα οποία συνομίλησαν, κοστολογούν τη συσκευή γύρω στην τιμή λιανικής των 400 δολαρίων. Αυτή είναι μία περιοχή τιμών κατά μέσο όρο καθώς αναμένονται και οικονομικότερες εκδόσεις.

[quote_box_center]

«Apple executives have discussed charging around $400 for the company’s new wearable device. 
Pricing has yet to be finalized for the forthcoming product, which is expected to begin shipping next year. Sources say consumers should expect a range of prices for different models including lower priced versions.»

[/quote_box_center]

Στην αναφορά δεν είναι σαφές αν η Apple θα αναφερθεί στο θέμα της τιμολόγησης στην εκδήλωση της στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει η πρώτη παρουσίαση της wearable συσκευής με τίτλο iWatch. Εάν κάτι τέτοιο δεν επαληθευτεί – για το θέμα τιμής –  τότε η εταιρεία θα παραμείνει σιωπηλή και ενδεχομένως να τις ανακοινώσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία, πλησιάζοντας στην κυκλοφορία της. Όπως έχουμε πει επανηλλημένως η διάθεση της συσκευής δεν αναμένεται νωρίτερα από τις αρχές του 2015.

Οι φήμες σχετικά με την wearable συσκευή της Apple υπήρξαν τελικά μη αξιόπιστες με την πάροδο του χρόνου για τη θέση της συσκευής στο χώρο της υγείας και της φυσικής κατάστασης, και φαίνεται αυτό να συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας της. Η Apple μπορεί να αλλάξει τα χρονοδιαγράμματα ανά πάσα στιγμή προκειμένου να τοποθετήσει τη wearable συσκευή ώς ένα iPhone αξεσουάρ κι όχι ως αυτόνομη συσκευή στην γκάμα των προίόντων της. Ποια είναι η δική σας άποψη;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση |Οικογενειακή υπόθεση
Επόμενο άρθροVideo |Μια GoPro camera πάνω από το εργοτάξιο του Apple Campus 2
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here