Η Apple αυτή τη φορά έχει προσκαλέσει ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό από τα μέσα ενημέρωσης στην συνέντευξη Τύπου στο Cuperino της Καλιφόρνια την ερχόμένη Τρίτη, συμπεριλαμβανομένων πολλών συντακτών από το χώρο της μόδας καθώς και bloggers του ιδίου χώρου. Η κίνηση αυτή είναι σίγουρα ένδειξη πως η εταιρεία πρόκειται να αποκαλύψει για πρώτη φορά την wearable συσκευή της.

Το πρακτορείο Reuters αναφέρει πως ανάμεσα στου προσκεκλημένους θα βρίσκονται συντάκτες, του Marie Claire και του Fashionista, οι οποίοι έλαβαν πρόσκληση από την Apple για πρώτη φορά στην εκδήλωση της Τρίτης. Η σκηνοθέτης Lea Goldman υπεύθυνη για special projects και νέα χαρακτηριστικά στο Marie Claire, αναφέρει πως  «πιθανολογώ πως πρόκειται για τα αποκαλυπτήρια μιας wearable συσκευής».

Αυτό φανερώνει τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα που δίνει η Apple στον κόσμο της μόδας για την wearable συσκευή της, ο οποίος συχνά βρίσκεται στο περιθώριο. Το event θα λάβει χώρα σε μία προσωρινή προκάτ εγκατάσταση που έχει στηθεί στην πανεπιστημιούπολη Flint Center or the Performing Arts at De Anza College στο Cupertino όπου επίσης θα ανακοινωθεί και το iPhone 6. Ποια είναι η δική σας αίσθηση στο άκουσμα της πρόσκλησης καταστημάτων μόδας στην εκδήλωση αυτή;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6 |Λειτουργική συσκευή αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά!
Επόμενο άρθροΠρώτα τα iPhone και στις επιλογές των ληστών smartphones στο Ηνωμένο Βασίλειο
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here