ΑΞΕΣΟΥΑΡ

iTrackDock | Ένα πολύ ικανό Docking Station για επαγγελματίες της μουσικής σκηνής

Oι άνθρωποι της εταιρείας focusrite, έχουν κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο προϊόν εγγραφής για κατόχους iOS συσκευών, με το όνομα iTrackDock.  Αναφερόμαστε σε ένα Docking Station για iPad με Lightning υποδοχή (συμβατό με 4ης γενιάς iPad, iPad Air, iPad mini, iPad mini retina), το οποίο έχει ενsωματωμένες εισόδους ήχου για την καταγραφή πολλαπλών πηγών ταυτοχρόνως.

Περιλαμβάνει διπλούς focusrite προενισχυτές μικροφώνου, επιπλέον δύο εισόδους υποδοχής, μεσαίου επιπέδου DI, ανεξάρτητο στερεοφωνικό monitor, έξοδο ακουστικών, και μία USB για κλασσικά όργανα και ελεγκτές. Μπορεί να λειτουργήσει και να συνεργαστεί με οποιαδήποτε core audio εφαρμογή, με δυνατότητα επεξεργασίας ψηφιακού ήχου, χρησιμοποιώντας το ίδιο το iPad ως επιφάνεια ελέγχου, σε συνδιασμό με τους ελεγκτές του iTrack Dock. To κόστος του ανέρχεται στα 199$. To Video που σας έχουμε επισυνάψει παρουσιάζει μία επίδειξη των δυνατοτήτων της συσκευής από τον Gavin Smith.! Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσηημη ιστοσελίδα της εταιρείας focusrite

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll