Μετά τις πρόσφατες αλλαγές σχετικά με τη διανομή των προϊόντων iPhone, από την iSquare, η οποία αποτελεί πλέον τον επίσημο διανομέα του συνόλου των προϊόντικών κατηγοριών της  Apple στην Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία ανακοίνωσε σημαντική μείωση στις τιμές των προϊόντων από τον επόμενο μήνα.

Η Square έχοντας αποδεδειγμένα μια επιτυχημένη πορεία ως επίσημος διανομέας των υπολογιστών Mac, των iPad και των iPod τα τελευταία 5 χρόνια, με εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, εξασφάλισε, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα, σημαντική έκπτωση σε όλες σχεδόν τις iOS συσκευές.

Διευκρινίζουμε πως η έκπτωση αφορά μόνο τις συσκευές iPhone, σε πρώτη φάση έχοντας προσδοκίες για μειώσεις τιμών και για τις συσκευές iPad και λογισμικού OS X. (iMac, Macbook Pro, Mac Pro, MacBook).  Έτσι τα τρέχοντα μοντέλα iPhone  τα οποία είναι  iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, θα διαμορφωθούν ανάλογα με μείωση τιμής περίπου -20%. Συγκεκριμένα:

Μοντέλο 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB
iPhone 6 Plus 715,00€ 815,00€ 815,00€
iPhone 6  615,00€ 715,00€ 979,00€
iPhone 5s  – 532,00€ 715,00€ 815,99€
iPhone 5c 474,00€ 532,00€ 615,00€

Tα τρέχοντα μοντέλα iPhone είναι τα iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Tο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus είναι τα πιο εξελιγμένα μοντέλα στην ιστορία των iPhone. Τα δύο αυτά μοντέλα, με Retina HD οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα, φέρουν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες σε ένα νέο, εμφανώς λεπτότερο και ‘καθαρό’ σχεδιασμό.

Τα iPhone 6 & iPhone 6 Plus είναι κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιωμένου αλουμινίου, υψηλής ακρίβειας, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τη, διαμορφωμένη από γυαλί, οθόνη, έχοντας ως αποτέλεσμα μία εντελώς λεία και συνεχόμενη επιφάνεια.Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι λεπτότερα από ποτέ, με μεγαλύτερη οθόνη και ειδικό σχεδιασμό που εξακολουθεί να τους προσδίδει άνεση και ευκολία στη χρήση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦήμες |“iPAD PRO” , αναρτήθηκε σε λίγες κρυφές φωτογραφίες
Επόμενο άρθροOS X 10.10.3 |Η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση είναι πλέον διαθέσιμη
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here