ΑΞΕΣΟΥΑΡ

iRig Mix iOS DJ

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η εταιρία ΙΚ Multimedia έχει ήδη αρχίσει τη διανομή του νέου iRig Mix, ο πρώτος μείκτης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για iOS συσκευές όπως το iPad,iPhone και iPod.Το iRig Mix σχεδιάστηκε ως ψηφιακός DJ και μείκτης ήχου, και λειτουργεί με τις DJ Rig, AmpliTube, VocaLive, GrooveMaker και άλλες iOS DJ εφαρμογές.

Το νέο IK Multimedia iRig Mix παρέχει πλήρη προσαρμογή EQ,crossfade(σταδιακό σβήσιμο του ήχου)ακουστικά,και είσοδο μικροφώνου και σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε τις δημιουργίες σας αν θέλετε και να τις μοιραστείτε με φίλους σας ή να τις δημοσιοποιήσετε.Μπορείτε να έχετε συνδεδεμένες είτε 2 συσκευές iOS είτε 1 αναλόγως τις απαιτήσεις σας.Η IK Multimedia εξηγεί:
“Το iRig Mix δίνει ένα ψηφιακό σύστημα σε επίδοξους DJ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε…όποτεδηποτε.

Πάρτυ σε σπίτι, ή σε αυλή ακόμα και απρόσμενοι χοροί είναι οι τέλειες συνθήκες για το iRig Mix.Μέρη όπως αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα συνήθιζαν να σας υπενθυμίζουν πόσο απρόσιτος και άχρηστος είναι ο DJ εξοπλισμός σας. Τώρα, δεν έχει σημασία πού είστε ή πού πηγαίνετε, μπορείτε και να μιξάρετε και να κάνετε πρόβες”

Το IK Multimedia iRig Mix είναι διαθέσιμο για αγορά γύρω στα 100$.

πηγή:link

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll