ΑΞΕΣΟΥΑΡ

iQi |Προσθέστε ασύρματη φόρτιση στη συσκευή σας χωρίς να της προσθέσετε όγκο!

Οι Apple συσκεύες δεν υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, εκτός κι αν θέλετε μία ογκώδη θήκη. Σίγουρα μια τέτοια επιλογή θα αυξήσει κατά πολύ τον όγκο της λεπτής συσκευή σας. Πως θα μπορούσατε να προσθέσετε στις συσκευές σας ασύρματη φόρτιση χωρίς να θυσιάσετε την λεπτότητα αλλά και την αγαπημένη σας θήκη; Έτσι σκεφτήκανε κάποιοι και δημιούργησαν το iQi ένα project που αναζητά χρηματοδότηση από το IndieGoGo ώστε να δοθεί στην αγορά.

Η  iQi είναι ένας δέκτης για μεταφορά ασύρματης ενέργειας. Όπως υποδηλώνει και το όνομα της συσκευής, είναι συμβατή με το πρότυπο ασύρματης ενέργειας Qi. Σκεφτείτε πως το ποιο παχύ σημείο της συσκευής αυτής είναι 1,4 χιλιοστά η Lightning σύνδεση. Το υπόλοιπο σώμα δεν ξεπερνά τα 0,5 χιλιοστά σε πάχος. Οι περισσότεροι ασύρματοι  φορτιστές χρησιμοποιούν εσωτερικά καλώδιο, η iQi χρησιμοποιεί πολύ λεπτό σύρμα για να κρατήσει το προφίλ της σε χαμηλά επίπεδα.

Για να κάνετε χρήση του iQi μπορείτε να το συνδέσετε στη θύρα Lightning του iphone 5/5c/5S ή και 5ης γενιάς iPod touch, τυλίγοντας στο πίσω μέρος του  iPhone το υπόλοιπο του εξαρτήματος. Θα χρειαστεί να προσθέσετε τη θήκη της αρεσκείας σας, παρότι στη συσκευασία παρέχεται μία θήκη ώστε να το κρατήσει στη θέση του. Εάν είστε από αυτούς που δεν συμπαθείτε τις θήκες μπορείτε να επιλέξετε μία πολύ λεπτή προκειμένου να έχετε ασύρματη φόρτιση.

Δείτε το video κι αν σας ενδιαφέρει η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα 35$ λιανική τιμή όταν κυκλοφορήσει!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll