Η Apple παρουσίασε χθες, 15 Ιουλίου την έκτη γενιά iPod touch, με οθόνη 4 ιντσών, επεξεργαστή Α8 στα 64 bit συνοδευόμενο από τον M8 συνεπεξεργαστή. Στα χαρακτηριστικά του θα συναντήσετε επίσης την 8 MP iSight κάμερα καθώς και τις νέες αποχρώσεις μπλε, ροζ, ασημί, space grey, gold και κόκκινο. Οι διαθέσιμες εκδόσεις των 16GB, 32GB ΚΑΙ 64GB είναι διαθέσιμες από χθες, μέσω των online καταστημάτων Apple Stores με τιμές $199, $249, και $299 αντίστοιχα.

Επιπλέον μία ακόμη μεγαλύτερη έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 128 GB, θα πωλείται στα 399 δολάρια. Εάν αποκτήσετε κάποια από τις νέες συσκευές, στο εσωτερικό της θα βρείτε σύνδεση Wi-Fi 802.11a b/g/n/ac και Bluetooth 4.1. Ενσωματωμένη υπάρχει η έκδοση λειτουργικού iOS 8.4 με πρόσβαση στην υπηρεσία Apple Music και Beats 1. H μεγαλύτερη έκδοση των 128 GB η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος RED,  θα πωλείται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων της Apple, ενώ όλες οι υπόλοιπες αποχρώσεις και εκδόσεις αποθήκευσης, θα είναι διαθέσιμες μέσω των ειδικών συνεργατών και μεταπωλητών, το επόμενο διάστημα.

ipodtouch1-800x282

Αναβάθμιση δέχθηκε και το μοντέλο iPod shuffle και iPod nano σε ανάλογες αποχρώσεις χρωμάτων, χωρίς όμως καμία περαιτέρω αλλαγή σε επίπεδο hardware ή εκδόσεων αποθηκευτικού χώρου. Τα δύο μοντέλα διατηρούν την αγοραστική τους αξία στα $149 και 49 δολάρια αντίστοιχα και αποστέλονται από τα online καταστήματα σε μία εργάσιμη ημέρα.

«iPod touch gives customers around the world access to Apple Music, the App Store and iOS, the world’s most advanced mobile operating system, starting at just $199,” said Greg Joswiak, Apple’s vice president of iPhone, iPod and iOS Product Marketing. “With big advancements like the A8 chip and the 8 megapixel iSight camera, customers can experience next-level gameplay, take even more beautiful photos and enjoy their favorite music, TV shows and movies.”

iPods-2015

Οι συσκευές iPod πλέον φαίνεται να είναι ήσσονος σημασίας για την εταιρεία Apple καθώς κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, οι πωλήσεις αυτών των συσκευών δεν ξεπερνούν τις 2,6 εκατομμύρια μονάδες – συγκεκριμένα – το 40 τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους. Η τελευταία αναβάθμιση των συσκευών iPod touch και iPod nano, είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2012 ενώ του iPod shuffle το Σεπτέμβριο του 2010.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8.4 |Επίσημα διαθέσιμη για λήψη της υπηρεσίας Apple Music και πολλών βελτιώσεων
Επόμενο άρθροZnaps |Δεν υπάρχει ασφαλέστερη μέθοδος φόρτισης (MagSafe-style)
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here