IPHONE

iPhone Xs / iPhone Xs Max / iPhone XR- Oι επίσημες τιμές για την Ελλάδα

Οι επίσημες τιμές από τον εισαγωγέα iStorm Ελλάδας και Κύπρου

Tην προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε για πρώτη φορά υποτιθέμενη απόδοση των επερχόμενων iPhone, ταυτόχρονα με την φημολογούμενη ονοματοδοσία της μικρότερης έκδοσης με οθόνη OLED – iPhone Xs. Όπως ήταν φυσικό υποθέσαμε πως η αμέσως μεγαλύτερη OLED έκδοση των 6,5″ ιντσών, θα ονομαζόταν – παραδοσιακά πλέον – iPhone Xs Plus. Η Apple όμως φαίνεται πως έχει τελειώσει με την κατάληξη Plus για τις IOS συσκευές της.

Σήμερα μία νέα αναφορά επιβεβαιώνει πως η – έκδοση ναυαρχίδα –  και μάλιστα η μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνης που έχει δημιουργήσει ποτέ η Apple, θα φέρει τον τίτλο iPhone Xs Max. Σημειώστε πως η συγκεκριμένη φήμη έχει επιβεβαιωθεί από δύο πηγές οι οποίες είναι εξοικειωμένες με τους σχεδιασμούς του τμήματος marketing της εταιρείας.

Παρά την αλλαγή τίτλου η μικρότερη εκ των δύο συσκευή, δεν θα διαφέρει πολύ από την μεγαλύτερη. Οι δύο συσκευές έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αποτελούνται από τα ίδια υλικά και φέρουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, πλην του μεγέθους της οθόνης, την ανάλυση και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Φέτος οι δύο συσκευές θα πλαισιωθούν και από μία τρίτη έκδοση στις 6,1″ με οθόνη LCD, κέλυφος από αλουμίνιο, γεγονός που θα δικαιολογεί και το χαμηλότερο κόστος. Ο τίτλος της οικονομικότερης συσκευής δεν έχει ακόμη διαρρεύσει.

Στη Γερμανία φαίνεται πως ορισμένες πηγές έχουν ήδη υπολογίσει την τιμολόγηση και για τις τρεις εκδόσεις. Αξίζει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν καθώς στον παρελθόν μας παρείχαν ακριβείς πληροφορίες. Ανεξάρτητα λοιπόν από την χώρα που βρίσκεστε η συσκευή iPhone 6,1″ ιντσών με οθόνη LCD θα έχει το ίδιο κόστος με το iPhone 8, κατά την έναρξη της κυκλοφορίας του. Η συσκευή iPhone Xs θα μπορείτε να την αποκτήσετε με το κόστος της συσκευής iPhone 8 Plus, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας iPhone Xs Max αναμένεται να κοστολογηθεί όμοια με το επετειακό iPhone X.

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορείτε να αποκτήσετε μία νέα συσκευή iPhone με $699, το iPhone Xs στα $799, ενώ για να αποκτήσετε την μεγαλύτερη σε μέγεθος συσκευή θα πρέπει να έχετε διαθέσιμα $999.

Οι επίσημες τιμές για την Ελλάδα είναι οι εξής:

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές αφορούν όπως καταλαβαίνετε τις εκδόσεις έναρξης των 64 GB. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερης χωρητικότητας συσκευή, θα πρέπει να καταβάλλετε κάτι παραπάνω, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Για παράδειγμα εάν επιθυμείτε την έκδοση των 256GB η διαφορά αναμένεται να ξεπεράσει τα 170€. Τώρα εάν μιλήσουμε για την έκδοση των 512GB, η τιμή προς το παρόν μας είναι άγνωστη.

Και οι τρείς νέες συσκευές iPhone για το 2018 θα φέρουν παρόμοια εμφάνιση με το iPhone X, ενσωματωμένο Face ID,  ενώ θα απουσιάζει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Οι νέες συσκευές θα έχουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, και θα είναι εξοπλισμένες με το νέο chipset Α12, της Apple. Το λειτουργικό τους IOS 12 και περιμένουμε να ανακοινωθούν επίσημα πλέον στις 12 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
IPHONESTICKY

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll