Μετά την απελευθέρωση και της GM έκδοσης του λειτουργικού iOS, πολλά από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του αναδύθηκαν στην επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένης και μιας νέας έκδοσης Apple Watch και των νέων Animogi icons ( κινούμενα emoji). Χθες ένα από τους προγραμματιστές εν ονόματι Steve Troughton-Smith εισχωρώντας βαθιά στον κώδικα, ανακάλυψε νέες πληροφορίες σχετικές με την επίσημη ονοματοδοσία, των νέων iPhone τα οποία επρόκειτο να ανακοινωθούν την Τρίτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον developer η Apple θα αποκαλέσει τις νέες συσκευές iPhone 8 και iPhone 8 Plus (LCD εκδόσεις) και για το νέο μέλος έχει επιλέξει των τίτλο iPhone X. (έκδοση OLED). Οι παραπάνω τίτλοι θα αντικαταστήσουν τα ονόματα «s» (iPhone 7s, iPhone 7s Plus) και το «iPhone 8» της OLED έκδοσης, τα οποία ακούγονταν καθημερινά στα πηγαδάκια των χρηστών.

Σε ξεχωριστό Tweet o Troughton-Smith επεσήμανε πως δεν μπορεί να θεωρηθούν οι παραπάνω ισχυρισμοί ως απόλυτα ακριβής, αλλά θεωρεί πως είναι και το πιο επικρατέστερο σενάριο για τα επερχόμενα iPhones.

«Maaaybe the DeviceTree is lying about the marketing name, maybe not,»

αναφέρει στην ανάρτησή του, και συμπληρώνει:

«But right now, D22 thinks it is iPhone X, so that’s good enough for me.».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Event – Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις ανακοινώσεις των νέων iPhone
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here