ΑΞΕΣΟΥΑΡ

iPhone Skin φτιαγμένο από αληθινό ξύλο μηλιάς

Μετά από πολλές προσπάθειες για την δημιουργία διαφόρων άλλων προϊόντων τελικά κατέληξα σε αυτό το iPhone skin φτιαγμένο από αληθινό ξύλο μηλιάς.

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα
Ήθελα να κρατήσω τον σχεδιασμό του προϊόντος όσο πιο απλό γίνεται. Αυτά τα iPhone skins είναι φτιαγμένα από αληθινό ξύλο μηλιάς. Το κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό και φτιαγμένο από ξεχωριστό δείγμα ξύλου. Η κοπή έχει γίνει με laser και είναι μετρημένα για να ταιριάζουν απόλυτα στην πλάτη του iPhone. Το άνοιγμα για την κάμερα έχει πολύ μεγάλη καθαρότητα και επιτρέπει την πλήρη λειτουργία της κάμερας. Υπάρχει επίσης και ένα ακόμη άνοιγμα για να φαίνεται και το Apple logo. Αυτά τα iPhone skins έχουν λιγότερο από 1mm πάχος, έχουν στρογγυλευμένες άκρες και ματ φινίρισμα. Διατίθενται μαζί με μια κόλλα πλήρως αφαιρούμενη για να εφαρμοσθεί εάνω στην συσκευή σας. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αφορούν μόνο iPhone 4 και iPhone 4S.

Κάτι παραπάνω από ένα κουτί.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η συσκευασία αυτών των iPhone skins μετατρέπονται σε βάση στήριξης για το iPhone σας απλώς διπλώνοντας τις τσακισμένες γραμμές. Είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα ξύλου, χαρτιού και μιας ειδικής κόλλας και είναι 100% ανακυκλώσιμο.They
Τα κεφάλαια θα διατεθούν στην αγορά των υλικών, αναλωσίμων ειδών, έξοδα συσκευασίας και μεταφορικά.

Γιατί έφτιαξα κάτι τέτοιο?

Απλά σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να έχω ένα iPhone με ξύλινη πλάτη φτιαγμένη από αληθινό ξύλο μηλιάς. Έψαξα και δεν υπήρχε πουθενά κάτι τέτοιο και έτσι αποφάσισα να το κάνω μόνος μου.

Η διαδικασία

Θα τα φτιάχνω μόνος μου όλα και δεν θα δίνεται τίποτα σε εξωτερικό συνεργάτη για οποιαδήποτε επεξεργασία. Θα αγοράσω όλες τις πρώτες ύλες και τις προμήθειες που χρειάζομαι για την κατασκευή τους. Σε αυτό το σημείο θα χρειαστούν κόψιμο και τρίψιμο αλλά έχω αποφασίσει ότι κάνοντας το με το χέρι γίνεται πολύ καλύτερη η αίσθηση του και έτσι θα γίνονται όλα χειροποίητα.

Αυτά τα iPhone skins είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτηση τους. Ξεκινήστε από την θύρα της κάμερας και μετά κεντράρετε το Apple logo, κάντε τις διορθώσεις που χρειάζεστε και μετά πιέστε ελαφρά για να απορροφήσει την κόλλα το προϊόν. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτό το προϊόν παρόλο που μπορεί να προστατέψει το iPhone σας από γδαρσίματα δεν παρέχει καμία άλλη προστασία από πεσίματα ή υγρασία, η χρήση του είναι καθαρά αισθητική.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll