ΑΞΕΣΟΥΑΡ

iPhone Gadget |Automatic bra ανοίγει μόνο μπροστά στο αληθινό πάθος!

Aυτό πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα gadget, που όμως μας επιτρέπει να γράψουμε ένα διασκεδαστικό άρθρο. Είναι ένα bra ανίχνευσης πάθους το οποίο ανοίγει μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη. Το Video είναι αρκετά κατατοπιστικό (έαν έξαιρέσετε τα πρώτα δευτερόλεπτα με τις ενοχλητικές σκηνές), καθώς δείχνει την επιστήμη, πίσω από το σουτιέν – μανεκέν, η οποία παίρνει θέση στην ανίχνευση της αληθινής αγάπης.

Το συγκεκριμένο gadget ανιχνεύει και μετρά τον καρδιακό παλμό του χρήστη, στέλνοντας σήμα στην ομώνυμη εφαρμογή στο iPhone. Η εφαρμογή, καθορίζει στη συνέχεια το αληθινό πάθος μέσω του ανιχνευτή κι αν επιτευχθεί τότε και μόνον τότε σκάει το κούμπωμα, ελευθερώνοντας τα στήθη από το bra. Και φυσικά ό έντονος καρδιακός παλμός είναι η αλάνθαστη μέτρηση για τον προσδιορισμό του άν πρέπει να ανοίξει ή όχι.

Τώρα βέβαια εάν φανταστείτε άλλη κατάσταση όπως το να συμμέτεχετε σε αγώνα δρόμου, και στο photo finish που έχετε φτάσει στο maximum τους καρδιακούς παλμούς, να ανοίξει το σουτιέν; Ή ας πούμε πως βρισκόμαστε σε ένα υπόγειο parking αντιλαμβανόμαστε πως κάποιος μας  πλησιάζει απειλητικά και κινούμαστε γρήγορα προκειμένου να μπούμε στο αυτοκίνητο, μας πέφτουν τα κλειδιά και δεν φτάνει αυτό να μας σκάει και το σουτιέν;

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ φαίνεται να είναι μόνο ένα promotion για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την κατασκευάστρια εταιρεία εσωρούχων Ravijour. Όχι πως δεν θα αγόραζα ένα αν μπορούσα. Ποια γυναίκα θα μπορούσε να αντισταθεί παίρνοντας ένα τέτοιο δώρο από τον αγαπημένο της; ένα δώρο αληθινού πάθους; Όπως λέει και ο Admin, εάν σας άρεσε, περιμένουμε τα σχόλιά σας εδώ ή στις σελίδες μας στο twitter και στο facebook!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας με κέρδισε το iPhone ως συσκευή και ως λειτουργικό σύστημα (iOS), από το iPhone 3G και μετά. Μου αρέσει η ενασχόληση με την μετάφραση και την αναδημοσίευση άρθρων του εξωτερικού, στη διάθεσή σας στο Forum για να επιλύσουμε απορίες σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll