Έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε πάσι θυσία το επερχόμενο iPhone 8 ή όπως τελοσπάντων αποφασίσει η Apple να αποκαλέσει το νέο μέλος της οικογένειας iPhone της Τρίτη; Πιθανόν να μην λάβετε αυτή την ικανοποίηση άμεσα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευση της Wall Street Journal μια σειρά από κατασκευαστικές δυσλειτουργίες, ωθεί την μαζική παραγωγή της πολυαναμενόμενης συσκευής, ένα μήνα παρά πίσω.

Παρότι η Apple αναμένεται να παρουσιάσει παράλληλα και τις νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις των τωρινών συσκευών iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα μάτια όλα θα είναι στραμμένα στη 10η επετειακή συσκευή, iPhone 8. (Φήμες λένε πως θα μπορούσε να λάβει τον τίτλο iPhone X, iPhone Editon ή iPhone Pro).

To νέο αυτό smartphone της Apple, πιθανόν να διατεθεί σε πολύ περιορισμένες ποσότητες προς το τέλος του μήνα και η καθυστέρηση οφείλεται κυρίως στην απόφαση αλλαγής της τεχνολογίας οθόνης σε νεότερης OLED, παρόμοιες με αυτές που βρίσκονται σε συσκευές του ανταγωνισμού.

Η απόφαση αυτή σε συνάρτηση με την αδυναμία επιτυχούς ενσωμάτωσης στην οθόνη του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, έθεσε και την έναρξη της μαζικής παραγωγής έναν μήνα πίσω από το χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα πάντα με τη δημοσίευση. Ο μεγαλύτερος συναρμολογητής συσκευών της Apple, Foxconn ανακοίνωσε bonus στους υπαλλήλους της στο τμήμα ανθρωπίνων πόρων, προκειμένου να βοηθήσουν στην πρόσληψη νέων εργατών σε ένα από τα εργοστάσιά της στο Zhengzhou της Κίνας.

Λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν γνωστά στην εκδήλωση της Τρίτης.

Φυσικά θα παρακολουθήσουμε και θα σας μεταφέρουμε όλες τις ανακοινώσεις ζωντανά από τα μικρόφωνα του Appleteam Cast, όπως έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Θέλετε να φέρετε και τους φίλους σας μαζί; Κοινοποιήστε το!

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Park – Εδώ θα γίνει η παρουσίαση των νέων iPhones
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here