Πόσο αποθηκευτικό χώρο… «κλέβουν» οι κατασκευαστές και τί επιλογές έχουν οι χρήστες; Αυτή είναι μια πικρή αλήθεια, οι κάτοχοι smartphones μπορεί μέχρι πρότινος να είχαν συμβιβαστεί ακόμη και με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου, πλέον όμως δεν τους φθάνουν ούτε τα 32GB για να αποθηκεύσουν αυτά που θέλουν, ενώ το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα εμφανές σε συσκευές όπως το iPhone στις οποίες δεν προβλέπεται περαιτέρω επέκταση.

Στα iPhone μέχρι σήμερα η βασική έκδοση είναι 32GB, αλλά οι πληροφορίες θέλουν την Apple να το αλλάζει αυτό και θέλοντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κοινού, θα αφήσει πίσω το μοντέλο με 32GB, με τις βασικές εκδόσεις των επόμενων μοντέλων της θα έρχονται με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Εξ άλλου, αρκετές Android ναυαρχίδες κυκλοφορούν με βασικές εκδόσεις στα 64GB, άρα γιατί να μην πράξει κάτι ανάλογο και η Apple με το iPhone 8;

Η «standard» έκδοση αναμένεται να ανέβει στα 64GB, ενώ θα υπάρξει ένα ακριβότερο μοντέλο του iPhone 8 με ενσωματωμένη μνήμη 256GB με την τιμή αυτού να οριστικοποιείται στα 1.000 δολάρια (945 ευρώ) όπως αναφέρουν οι φήμες. Τα ελαφρώς τροποποιημένα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, που θα ανακοινωθούν επίσης φέτος το φθινόπωρο, αναμένεται να μείνουν με βασικές εκδόσεις στα 32GB, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την Apple.

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 8 – Κάμερα με τεχνολογία τρισδιάστατης λήψης;
Επόμενο άρθροiPhone 8 – Θα φέρει θύρα USB-C ή αντάπτορα για τις Ευρωπαϊκές χώρες;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here