Αν και απέχουμε χρονικά αρκετά από την παρουσίαση του iPhone 8, οι φήμες γι’ αυτό δε σταματούν να διαρρέουν στο Διαδίκτυο. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, πληροφορηθήκαμε πως η νέα συσκευή θα καταφθάσει με ιδιαίτερα τσουχτερή τιμή. Το σημερινό άρθρο εστιάζει στην μπαταρία που πιθανόν θα τοποθετήσει η Apple.

Όπως συμβαίνει με όλα τα smartphones, μια συσκευή με μεγαλύτερες διαστάσεις επιτρέπει τον εξοπλισμό της με μπαταρίες μεγαλύτερου φορτίου, κάτι που συνακόλουθα θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους για μεγαλύτερη διάρκεια ανά φόρτιση. Ωστόσο, σύμφωνα με το γνωστό αναλυτή, Ming-Chi Kuo, οι φυσικές διαστάσεις του iPhone 8 θα είναι ίδιες με αυτές του iPhone 7, όμως θα εξοπλιστεί με μπαταρία ίδια με αυτή του iPhone 7 Plus. Πώς θα το πετύχει αυτό η Apple;

Η απάντηση πρέπει να βρίσκεται στην οθόνη και στο «logic board». Αρχικά, το iPhone 8/X αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.1 ή 5.2 ιντσών και ενώ πρόκειται για μεγαλύτερη οθόνη από εκείνη των 4.7 ιντσών του iPhone 7, η bezel-less φύση της θα επιτρέψει στην εταιρεία να ενσωματώσει μεγαλύτερη μπαταρία, διατηρώντας όμως τις διαστάσεις του iPhone 7. Παράλληλα, η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει μια νέα μητρική, ενώ θα μειώσει και το μέγεθος πολλών εσωτερικών εξαρτημάτων για να επιτευχθεί ο στόχος της.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και τον τύπο της οθόνης που αναμένεται να δούμε στο iPhone 8. Από τη στιγμή που τα OLED panels χρησιμοποιούν «backlighting» για τα pixels που βρίσκονται σε χρήση, απαιτούν λιγότερη ενέργεια από τα LCD. Αυτό θα κάνει, σύμφωνα με τον αναλυτή, το iPhone 8 – με τις ίδιες διαστάσεις με το iPhone 7 και την οθόνη 4.7 ιντσών- να μπορεί να προσφέρει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το iPhone 7 Plus, παρότι φημολογείται πως θα έρθει με μια φορτίου 2.700 mAh σε σχέση με το τελευταίο που διαθέτει μπαταρία φορτίου 2.900 mAh. Φυσικά, όλες αυτές οι πληροφορίες μένει να επαληθευθούν…

ΠΗΓΗDigitallife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple – Επιπρόσθετη συμφωνία για την προμήθεια οθονών με τη Samsung Display
Επόμενο άρθροApple – Νέο ρεκόρ στην αποτίμηση του μετοχικού κεφαλαίου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here