IPHONE

iPhone 8 – Η τιμή του θα είναι απλησίαστη για τα ελληνικά δεδομένα

Η συσκευή iPhone που θα κυκλοφορήσει η Apple το 2017 θα φέρει ριζική ανασχεδίαση σε υλικό κι εμφάνιση κι αναμένεται η τιμή εκκίνησης να ξεπερνά τα $1000, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία Fast Company, επικαλούμενη πηγή με γνώση των σχεδίων της Apple. «knowledge of Apple’s plans.»

Οι πρώτες φήμες συγκλίνουν πως το επερχόμενο iPhone με κωδική ονομασία iPhone 8, θα διαθέτει OLED οθόνη, η οποία θα είναι ακριβότερη από τις παραδοσιακές LED. Επιπλέον βελτιώσεις όπως η αύξηση της μνήμης και η λειτουργία ασύρματης φόρτισης, ενδέχεται επίσης να επιβαρύνουν οικονομικά το κόστος κατασκευής. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να φανταστεί κανείς, όταν η τωρινή έκδοση των 256 GB iPhone 7 Plus ξεπερνάει τα $969 στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσθέσει και τα νέα premium υλικά κατασκευής.

Η εταιρεία Fast Company μέσω πληροφοριών της, επιβεβαιώνει και κάποια άλλα στοιχεία της εμφάνισης της συσκευής iPhone 8, όπως o γυάλινος σχεδιασμός, χωρίς οπτικές διακοπές σε μαύρη απόχρωση «smooth black monolith». Ο Jony Ive έχει ως στόχο για το επόμενο iPhone να μοιάζει ως ένα μονοκόμματο φύλλο γυαλιού με το πλήκτρο Αφετηρίας και ο αισθητήρας Touch ID, να είναι ενσωματωμένος στην οθόνη.

Η τεχνολογία για το πλήκτρο Αφετηρίας συνεχίζει να εξελίσσεται σύμφωνα με την ίδια πηγή Fast Company, αλλά ο στόχος της Apple είναι να το κάνει εγκαίρως, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην επόμενη έκδοση. Φυσικά πλήκτρα όπως της ρύθμισης έντασης ήχου και του διακόπτη σίγασης, θα μπορούσαν να αφαιρεθούν επίσης, φήμη η οποία δεν είχε παρουσιαστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν όπως και η πιθανή προσθήκη μεγαλύτερης μπαταρίας.

Αναφέρεται τέλος και η συνεργασία της εταιρείας Apple με την εταιρεία Lumentum για την ανάπτυξη τεχνολογίας 3D ανίχνευσης, η οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη συσκευή, αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού.

Εικάζεται πως η χρήση του θα μπορούσε να είναι η αναγνώριση προσώπου του χρήστη για έλεγχο ταυτότητας ή στην κάμερα της συσκευής, προκειμένου να παρέχει καλύτερη ανάλυση εικόνας. Μία ακόμη πιθανή εφαρμογή της, είναι και η επαυξημένη πραγματικότητα, κατά τα γραφόμενα της Fast Company.

H νέα επερχόμενη συσκευή αναμένεται να αποτελείται από ανθεκτικό γυαλί, το οποίο θα περιβάλλεται από ισχυρό ατσάλι και με την οθόνη του να προτείνεται στις 5,8 ίντσες, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τις έως τώρα φήμες των 5 ιντσών έως και 5,8″. Πρακτικά δεν έχουμε σαφή εικόνα για τις επερχόμενες εκδόσεις και τα μεγέθη αυτών.

Με την Apple να σχεδιάζει να τοποθετήσει τη νέα συσκευή iPhone ως Premium High-end συσκευή, η εταιρεία σχεδιάζει να εισάγει δύο προσιτές συσκευές με οθόνη LCD, οι οποίες θα είναι κοντά στον υπάρχον σχεδιασμό (iPhone 7 και iPhone 7 Plus) και σε μέγέθη 4,7″ και 5,5 ιντσών.

Οι συσκευές αυτές δεν θα ήταν απίθανο να φέρουν παρόμοια υλικά με την premium έκδοση, όπως το γυαλί, αλλά με έκπτωση στην οθόνη της συσκευής, LCD. Με τόσες σημαντικές αλλαγές που αναμένονται το 2017 για τη συσκευή iPhone, καθώς η χρονιά σηματοδοτεί και τη 10η επέτειο της συσκευής, οι φήμες θα τρέχουν αχαλίνωτες για τους επόμενους μήνες.

Έχουμε να ακούσουμε και προπαντός να δούμε πολλά το επόμενο διάστημα, φήμες σχετικές με τις προδιαγραφές της συσκευής, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού οθόνης, του μεγέθους της, καθώς και την ασύρματη φόρτιση.

Η ομάδα Appleteam θα είμαστε εδώ, προκειμένου να σας μεταδίδουμε όλες τις πιθανές εκδοχές για τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων εκδόσεων και να τις συζητάμε στα κοινωνικά δίκτυα ή στα σχόλια της σελίδας μας.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
IPHONE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!
Newsroll
Αρέσει σε %d bloggers: