Οι φήμες και η διαρροές σχετικές με την φημολογούμενη συσκευή IPhone 8, δίνουν και παίρνουν εδώ και αρκετούς μήνες. Παραδοσιακά η εταιρεία από το Cupertino, δεν μοιράζεται καμία πληροφορία για τα μελλοντικά της σχέδια, και προχωρεί κάτω από άκρα μυστικότητα. Δεν μπορούν όμως όλα να παραμείνουν στη σκιά καθώς η αλυσίδα εφοδιασμού εξαρτημάτων πολλές φορές άθελά της / ηθελημένα, αποκαλύπτει της προθέσεις της Apple.

Η τελευταία εκδοχή των ανακοινώσεων του Σεπτεμβρίου θέλει, να μην έχουμε σχεδιαστικές αλλαγές στο επερχόμενο iPhone. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Foxconn φαίνεται να έχει λάβει παραγγελίες μόνο για συσκευές iPhone 7s και iPhone 7s Plus έως τώρα. Με λίγα λόγια θα συναρμολογήσει αναβαθμισμένες μεν, όμοιες σχεδιαστικά δε συσκευές, οι οποίες αναμένεται να παραδοθούν τον Σεπτέμβριο. Τα εξαρτήματα για τη συναρμολόγηση αναμένονται στα κέντρα συναρμολόγησης προς το τέλος Ιουνίου. Τότε θα έχουμε ακόμη πιο ακριβείς πληροφορίες.

Από τα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα η νέα επετειακή συσκευή – αν τελικά πάρει το δρόμο για μαζική παραγωγή – θα φέρει μεγαλύτερη οθόνη OLED, ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, γυάλινο περίβλημα, ασύρματη φόρτιση με ακραίo σενάριο η πιθανότητα υποδοχής Type-C. Γι’ αυτό που είμαστε βέβαιοι είναι πως η Apple δεν θα παραλείψει να τονίσει την 10η επέτειο της συσκευής – ορόσημο, με κάθε τρόπο.
Αναφορά

ΠΗΓΗmyphone
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Dubai Mall – Εντυπωσιακό Grand Opening
Επόμενο άρθροApple – Νέα συσκευή στο χώρο της υγείας αναπτύσσεται από την εταιρεία
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here