Πανικό έχει προκαλέσει στους κατόχους iPhone 7 το ξεφλούδισμα της συσκευής τους και αφορά ορισμένους κατόχους της παραλλαγής μαύρου ματ χρώματος με αποτέλεσμα να φαίνεται το αλουμίνιο από κάτω. Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όσοι έχουν iPhone 7 Plus, αφού κάποιοι χρήστες κάνουν λόγο για ξεφλούδισμα ακόμη και όταν χρησιμοποιούν θήκη. H Apple αναφέρει πως πρόκειται καθαρά για αισθητικό ζήτημα, οπότε δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Αντίστοιχο πρόβλημα υπήρξε και με το iPhone 5, το οποίο είχε και αυτό την επιλογή του μαύρου χρώματος, ωστόσο η Apple άλλαξε την διαδικασία βαφής του αλουμινίου ώστε να γίνει πιο ανθεκτικό. Ωστόσο, από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει ξανά το ίδιο πρόβλημα στο νεότερο iPhone.

O αριθμός καταγγελιών αυξάνεται και τα παράπονα στο φόρουμ της κοινότητας της Apple πληθαίνουν, με τους χρήστες να εκφράζουν έντονα την δυσαρέσκειά τους. «Χρησιμοποιώ το ματ μαύρο μοντέλο και συνειδητοποίησα ότι ένα κομμάτι από το στρώμα βαφής στα πλήκτρα της έντασης έχει ξεφλουδίσει», γράφει χαρακτηριστικά ένας ιδιοκτήτης της συσκευής.

«Είμαι πολύ σχολαστικός τύπος και ποτέ δεν μου συνέβη κάτι ανάλογο με το παλιό μου iPhone 6». Ένας άλλος χρήστης, αναφέρει: «Έχω επίσης ένα iPhone 7 Plus μαύρο και έχω το ίδιο πρόβλημα ξεφλουδίσματος στο κάτω μέρος του τηλεφώνου μου κοντά στα ηχεία».

Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φαίνεται να έχει την ίδια έκταση με το αντίστοιχο του iPhone 5 και οι χρήστες σε επικοινωνία τους με την Apple έλαβαν επίσημα την απάντηση πως πρόκειται καθαρά για ένα αισθητικό θέμα και δεν μπορεί να τους το καλύψει μέσω της εγγύησης, για αυτό περιορίζονται στο να καλύψουν την μικρή αυτή ζημιά καλύπτοντας το σημάδι με μαρκαδόρο.

Μετά από διάστημα περίπου μόλις 5 μηνών κυκλοφορίας του iPhone 7 και εξετάζοντας όλες αυτές τις περιπτώσεις, ίσως η Apple να πρέπει αλλάξει και πάλι όπως στο παρελθόν την μέθοδο βαφής στα επόμενα μοντέλα της.

Σας έτυχε και εσάς να παρατηρήσετε αυτό το ξεφλούδισμα στο δικό σας μαύρο ματ iPhone 7;

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Campus 2 – Αναμένονται καθυστερήσεις σύμφωνα με το Reuters
Επόμενο άρθροApple Watch 2 – Η Apple σας ωθεί να κλείσετε τα δαχτυλίδια
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here