Το νέο πλήκτρο «Home» των iPhone 7 είναι γεγονός πως έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους χρήστες και έχει δεχθεί ποικίλες κριτικές. Αν και η μετάβαση σε μια μη μηχανική υλοποίηση περιορίζει τα κινούμενη μέρη στη συσκευή, άρα και τις πιθανότητες αστοχίας υλικού, ο κίνδυνος κάποιας βλάβης συνεχίζει να υφίσταται. Η Apple φαίνεται ότι έχει τη λύση σε περίπτωση δυσλειτουργίας του πλήκτρου «Home» στα νέα iPhone.

iphone-button

Όπως διαπίστωσε ένας χρήστης της κοινότητας μελών του γνωστού site MacRumors, αν σημειωθεί κάποια δυσλειτουργία του συγκεκριμένου πλήκτρου, το iOS εμφανίζει μια ειδοποίηση όπου προειδοποιεί το χρήστη ότι χρειάζεται άμεση επιδιόρθωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφερόμαστε, άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε την αστοχία του πλήκτρου αν και είναι πιθανόν το πρόβλημα να εντοπίζεται στην Taptic Engine.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός, ότι η Apple εμφανίζει στην οθόνη της συσκευής έναεικονικό πλήκτρο «Home», το οποίο προσομοιώνει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του κανονικού. Ο τρόπος που κάνει την εμφάνισή του το πλήκτρο στην οθόνη αποτελεί μια σαφή ένδειξη των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας, δηλαδή να το εγκαταλείψει οριστικά για χάρη μιας υλοποίησης που θα βρίσκεται μέσα στην οθόνη. Άλλωστε, αστοχίες παρουσίαζε κάποιες φορές και το φυσικό πλήκτρο στην προηγούμενη γενιά των iPhone.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple iPhone 7: Τι θα δούμε την Τετάρτη;
Επόμενο άρθροApple – inHouse ARM επεξεργαστές για τα μελλοντικά Mac
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here