Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, η Apple πέρασε από την οθόνη των 4″ ιντσών, στις 4,7 και 5,5 ίντσες των φετινών iPhone 6. Η εταιρεία ενδέχεται να επαναφέρει τη μορφή αυτή κατά την επόμενη αναβάθμιση της δημοφιλούς συσκευής της, σύμφωνα με νέα αναφορά η οποία είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ο αναλυτής Timothy Arcuri, της εταιρείας Cowen and Company, σε σημείωμα που εξέδωσε προς τους επενδυτές της αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζει ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μία νέα έκδοση iPhone, 4 ιντσών, η οποία θα συμπληρώσει τις υπάρχουσες εκδόσεις, το 2015.

Σύμφωνα με τον κο Arcuri, είναι πιθανό η Apple να διαθέσει τρεις νέες εκδόσεις iPhone κατά το επόμενο έτος, με μία συσκευή φημολογούμενη ως «iPhone 6s mini», στις 4 ίντσες, συμπληρώνοντας τα μεγέθη οθόνης της τρέχουσας γενιάς. Ο αναλυτής συμπλήρωσε πως οι πηγές του, κάνουν λόγο για παρόμοια χαρακτηριστικά της mini συσκευής, με το προηγούμενο iPhone 5s.

Ωστόσο θα παρουσιαστεί με την εξωτερική εμφάνιση των τωρινών συσκευών iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

To ιστορικό προβλέψεων του συγκεκριμένου αναλυτή έως και σήμερα είναι ανάμεικτο. Είχε προβλέψει σωστά μια σειρά από λεπτομέρειες σχετικές με το iPhone 6, τον προηγούμενο Ιανουάριο του 2014, αν και είχε πέσει έξω στον επεξεργαστή του iPhone 6 Plus, υποστηρίζοντας πως θα είναι ισχυρότερος του μικρότερου μοντέλου.

Εάν οι τελευταίοι του ισχυρισμοί αποδειχθούν αληθείς, η νέα mini έκδοση, θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του σημερινού iPhone 5c, που καταλαμβάνει τη τελευταία θέση στη σειρά iPhone devices. Σύμφωνα λοιπόν με το κo Arcuri η νέα έκδοση iPhone 6s mini, θα περιλαμβάνει εξαρτήματα περιορισμένου κόστους της εταιρείας Qualcomm, για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή της.

Για χρόνια η Apple είχε ως πλεονέκτημα το μικρότερο μέγεθος της οθόνης των συσκευών της, έναντι των ανταγωνιστών, για χρήση της συσκευής με το ένα χέρι. Οι καταναλωτές όμως άλλαξαν προτιμήσεις αναζητώντας μεγαλύτερες οθόνες. Έτσι η Apple αναγκάστηκε εφέτος, να κάνει την αλλαγή ακολουθώντας την τάση και να δημιουργήσει μεγαλύτερες συσκευές, παρέχοντας όμως ένα χαρακτηριστικό εν ονόματι «Reachability» για τη υποβοήθηση της χρήσης, με το ένα χέρι.

one_hand

Αν και το iPhone 6 θεωρείται πως είναι «μεγάλη συσκευή», ο πραγματικά μεγαλύτερος αδερφός iPhone 6 Plus, έτυχε θερμής υποδοχής από τους καταναλωτές, εξαιρώντας κάποιους που το θεώρησαν τεράστιο. Ο Arcuri προτείνει η Apple να συνεχίσει να προσφέρει εκδόσεις 4 ιντσών στις επερχόμενες αναβαθμίσεις των συσκευών της, με περιορισμένα όμως χαρακτηριστικά.

Πέραν των προβλέψεων για τη σειρά iPhones, ο αναλυτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε φήμες που προέρχονται από την αλυσίδα εφοδιασμού, για την επερχόμενη έκδοση 12,9 ιντσών iPad, την ερχόμενη Άνοιξη. Η νέα έκδοση, αναμένει ο κος Arcuri να αναθερμάνει τις πωλήσεις iPad, με πρόβλεψη πωλήσεων μεταξύ 15.000.000 και 20.000.000 μονάδων.

Η επενδυτική εταιρεία διατήρησε την τιμή της μετοχής AAPL, σε θέση «outperform» με τιμή-στόχο $ 113.

ΠΗΓΗwww.ired.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρώτες ενέργειες επίλυσης προβλημάτων σε iOS συσκευές
Επόμενο άρθροΤι διαφορά έχει η λειτουργία iCloud Photo Library από το Photostream;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here