Το iPhone 6  Plus μετρά στην αγορά λίγους μήνες, συγκεκριμένα από τς 19 Σεπτεμβρίου στην αγορά της Αμερικής. Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας Kantar, η συσκευή της Apple «bigger than big» κατέλαβε το 41% των πωλήσεων phablet στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το τρίμηνο του Οκτωβρίου. Το εντυπωσιακό του πράγματος είναι πως η Apple κατάφερε να αποσπάσει ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς μέσα σε ένα μήνα πωλήσεων. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως μεταξύ των smartphones με οθόνη 5,5 ιντσών ή μεγαλύτερα, η Apple κυριαρχεί απόλυτα στην νέα κατηγορία, η οποία αντιπροσωπεύει το 10% του συνόλου των πωλήσεων smartphone στην Αμερική.

To iPhone 6 είναι επίσης ισχυρό. Κατά τον πρώτο μήνα των πωλήσεων κατέλαβε μερίδιο 33% των πωλήσεων νέων συσκευών iOS του τριμήνου που έληξε τον Οκτώβριο του 2014. Το iPhone 5s συνεχίζει τις πωλήσεις, ερχόμενο δεύτερο με 26% μερίδιο αγοράς ενώ στην τρίτη θέση έρχεται το iPhone 5c με μερίδιο 18%. To iPhone 6 Plus, αντιπροσώπευε μόνο το 10% των πωλήσεων των νέων iOS συσκευών, έχοντας μόνο έναν μήνα για να συναγωνιστεί τα υπόλοιπα μοντέλα.

Μεταξύ των αγοραστών iPhone 6 Plus, το 58% ανέφερε πως το μέγεθος της οθόνης, ήταν ο κύριος λόγος που αγόρασε μεγαλύτερη συσκευή, ενώ το 60% των αγοραστών iPhone 6 είπε το ίδιο, για την μικρότερη έκδοση iPhone 6.

Στην αγορά Android συσκευών, το Samsung Galaxy S5, κατέλαβε το 22% των πωλήσεων, ενώ το S4, μόνο το 12%. Ο Tim Cook εξ αρχής πίστευε πως θα προκαλούσε αναταραχή στους κύκλους του αντίπαλου στρατοπέδου, τα στοιχεία όμως από την ιστοσελίδα Kantar δείχνουν μετακίνηση ενός μικρού ποσοστού της τάξεως του 9% των αγοραστών iPhone 6 Plus και iPhone 6, να προέρχονται από το λειτουργικό Android. Εάν γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες  επί του θέματος, μπορείτε να τις αναφέρετε στα σχόλια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο«Η Apple μας αντέγραψε» στα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus
Επόμενο άρθροAPPLECOSMOS |13 Έξυπνα κόλπα που ανακαλύψαμε στην εφαρμογή Mail
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here