Ανάμεσα στις διαρροές του Σαββατοκύριακου, με βάση φωτογραφίες και video από την εταιρεία πολυτελών τροποποιημένων iPhones Feld & Volk, υφίσταται άλλο ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να ασχοληθούμε κι αυτό είναι το LTE modem της συσκευής. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν για να αποκαλύψουν την ύπαρξη του NFC chip, από την NXP, παρουσιάζουν διάφορα σημεία της logic board χωρίς όμως να είναι ευκρινή. Το τμήμα που αφορά το LTE είναι ορατό επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν η logic board να φέρει MDM9625M Qualcomm. Η κατηγορία 4 montem MDM9625 LTE, υποστηρίζει ταχύτητες έως 150 Mbps σε σύγκριση με το MDM9615 κατηγορίας 3 modem με ταχύτητες έως 100 Mbps, modem το οποίο συμπεριλαμβανόταν στις συσκευές iPhone 5s, 5c και 5. Ορισμένοι παρατηρητές της αγοράς, ήλπιζαν πως η Apple θα χρησιμοποιούσε ακόμη πιο γρήγορο modem – MDM9635, κατηγορίας 6 της Qualcomm όπως φέρεται να εμπεριέχεται στο επερχόεμενο Galaxy Alpha, συσκευή της Samsung. Η ιστορία της Apple μας έχει δείξει πως κινείται συντηριτικά σε αυτό το κομμάτι της cellular τεχνολογίας και η επιλογή της MDM9625 αντί μεγαλύτερου άλματος σχετικά με την παραγωγή του MDM9635 δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν. 

iphone_6_board_wtr

 

Μέρος από τα οφέλη της ταχύτητας MDM9625 και την νέα προηγμένη τεχνολογία LTE σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές modems προέρχεται από τη χρήση συσσώρευσης του παρόχου συνδιασμένων καναλιών για μεγαλύτερο bandwidth. Με το modem MDM9625 αυτή η συνάθριση απαιτεί ένα ζεύγος chip (WTR1625L ως πομποδέκτη, κι ένα WFR1620). Αυτά τα chips εθεάθησαν τοποθετημένα στην οπίσθια πλευρά της logic board του iPhone 6 στο ίδιο modem.

Σε γενικές γραμμές η χρήση του MDM9625 στο iPhone 6 θέτει τις βάσεις για ταχύτερη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας καθώς τα δίκτυα είναι κατασκευασμένα για την υποστήριξη των δυνατοτήτων αυτών και η Apple να αναφέρει κάποιες από τις βελτιώσεις αυτές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των μέσων ενημέρωσης η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση |iCloud Drive
Επόμενο άρθροVideo πιθανόν προβάλλει το πλαίσιο της έκδοσης 5,5 ιντσών ενός iPhone 6
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here