Η σειρά 2014  iPhone της Apple, ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ της με 4.000.000 προπαραγγελίες κατά έναρξη, τόσο γα το iPhone 6 όσο και το iPhone 6 plus στις πρώτες 24 ώρες διαθεσιμότητά τους. Η εταιρεία δήλωσε επίσημα σήμερα πως η ζήτηση για τα νεότερα iPhones έχει ήδη υπερβεί την αρχική ποσότητα για την έναρξη της κυκλοφορίας και πολλές παραγγελίες πλέον προγραμματίζονται για τον Οκτώβριο. Τα σχόλια υποδεικνύουν πως το ύψος των  πωλήσεων  του πρώτου Σαββατολύριακου, θα εξαρτηθεί από τις διαθέσιμες ποσότητες καθώς η ζήτηση από ό,τι φαίνεται είναι ισχυρή. 

[quote_box_center]

«iPhone 6 and iPhone 6 Plus are better in every way, and we are thrilled customers love them as much as we do,» ανέφερε ο  Tim Cook, Apple’s CEO.»

«Pre-orders for iPhone 6 and iPhone 6 Plus set a new record for Apple, and we can’t wait to get our best iPhones yet into the hands of customers starting this Friday.»[/quote_box_center]

Πέρυσι η Apple πούλησε 9 εκατομμύρια iPhones 5s και 5c το πρώτο Σαβαττοκύριακο κυκλοφορίας. Ο αρθμός αυτός πωλήσεων ξεπέρασε εύκολα το προηγούμενο ρεκόρ του iPhone 5, των 5 εκατομμυρίων μονάδων του 2012.

Tα νεότερα iPhone 6 και iPhone 6 plus θα είναι σε επιπλέον διαθέσιμα κομμάτια  στα Apple Stores αλλά και σε άλλους συνεργάτες λιανικής πώλησης. Τα νέα iPhones θα κυκλοφορήσουν σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, στο Χόνγκ Κόνγκ, την Ιαπωνία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο. 20 επιπλέον χώρες θα διαθέσουν τα νέα iPhones την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, Austria, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Isle of Man, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Turkey και  United Arab Emirates. (η Ελλαδα αναμένεται στο τρίτο κύμα παραδοσιακά).

H εταιρεία είχε αναφέρει πως την πρωτη ημέρα είχε ρεκόρ προ-παραγγελιών σε iPhone 6 και iPhone 6 plus. Νέοτερη δήλωση την Παρασκευή που μας πέρασε για τις προ-παραγγελίες ήταν μέ μία λέξη: «incredible.» Η ζήτηση ήταν τόσο έντονη που δημιούργησε προβλήματα στις ιστοσελίδες προ-παραγγελιών τόσο της Apple όσο και των συνεργατών της. Τέτοια προβλήματα έχουν συμβεί και στο παρελθόν με τη ζήτηση όμως τα τελευταία χρόνια να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Watch |Μέχρι και 1200$ αναμένεται να κοστολογηθεί η σειρα Edition;
Επόμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Προετοιμασία της συσκευής για την υποδοχή του iOS 8
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here