Είπαμε να προτοτυπήσουμε! Η νέα συλλογή από θεματικές θήκες για iPhone 6 θα σας εντυπωσιάσουν. Τα σχέδια είναι αμέτρητα. Οι θήκες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό αντοχής κρατώντας μακριά από τη συσκευή σας ανεπιθύμητες γραντζουνιές και λεκέδες. Παράλληλα χαρίζουν μία πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση, που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη.

Όλες οι θήκες προστασίας του καταστήματός μας είναι διαθέσιμες για παράδοση σε 24 ώρες από τη στιγμή της παραγγελίας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια με τίτλους όπως, BUTTERFLY & ELEPHANT, COLORIZED SKULL,  IT MAY NOT BE,  I’M THANKFUL,  LIFE BEGINS, QUOTE THE LORD, TREE PAINTING & MAN. Οι τιμές εννοείται πως δεν παίζονται καθώς δεν ξεπερνούν τα 17€ ME τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολή.

Σας παραθέτουμε κάποιες από την τεράστια συλλογή μας, τις υπόλοιπες μπορείτε να τις δείτε στο Mi STORE.

 

APPLECOSMOS: Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία learn differently! beta…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Επιτρέψτε σε φίλους να προσθέσουν φωτογραφίες στα άλμπουμ σας
Επόμενο άρθροVοιce Text |Η νέα διαφήμιση παρουσιάζει τα μηνύματα φωνής με ξεχωριστό τρόπο
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here