IPHONE

iPhone 6: Απεικόνιση βάσει των σχεδίων που έχουν διαρρεύσει!

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα δόθηκαν στη δημοσιότητα μια σειρά από σχέδια μέσω του ιαπωνικού περιοδικού MacFan τα οποία παρουσίαζαν τις πιθανές διαστάσεις για τα προσεχή μοντέλα των 4,7 ιντσών και 5,7 ιντσών iPhones.  Δεν είναι ασυνήθιστο για μας να βλέπουμε να αναρτώνται στο διαδίκτυο σχέδια των επερχόμενων εκδόσεων, τους μήνες που προηγούνται της κυκλοφορίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όπως έγινε με το iPhone 5c, οι πρόωρες διαρροές αποδείχθηκαν πως ήταν πολύ κοντά στο τελικόν προϊόν, ενώ σε άλλες απείχαν παρασάγγας.

iphone47

Με βάση αυτά τα σχέδια το MacRumors ανέθεσε στον σχεδιαστή Ferry Passchier, να δημιουργήσει πλήρεις αποδόσεις των προϊόντων που φημολογούνται ως iPhone 6. Παρότι δεν είναι οι πρώτες απεικονήσεις, το ΜacRumors ζήτησε από τον Ferry να αναδείξει επίσης τη σύγκριση μεγεθών των επερχόμενων εκδόσεων με τις υπάρχουσες συσκευές όπως του iPhone 5S και του iPad mini.

iphone-6-side
iPhone 6 (4.7 «) και το iPhone 6 (5,7»)

To σχέδιο του επερχόμενου iPhone περιλαμβάνει αρκετές διαφορές σε σχέση με το τωρινό iPhone 5S. Το επάνω πλήκτρο ενεργοποιήσης έχει μετακινηθεί από τη δεξιά πλευρά της συσκευής , στην αριστερή. Η οπίσθια κάμερα στο μεγαλύτερο μοντέλο φαίνεται να προεξέχει ελαφρά από την πίσω πλευρά όπως στο τωρινό iPod touch. Το LED flash της κάμερας έχει επανέλθει σε στρογγυλό σχεδιασμό, σε αντίθεση με την μορφή του στο iPhone 5S.

iphone-6-όλα
Από αριστερά προς τα δεξιά: iPhone 5s, iPhone 6 (4.7 «), το iPhone 6 (5.7»), το iPad mini

H παραπάνω εικόνα δείχνει πως η νέα σχεδίαση του iPhone 6 συγκρίνεται με την υπάρχουσα γραμμή παραγωγής. To iPhone 5s απεικονίζεται στα αριστερά με οθόνη 4 ιντσών, ενώ το iPad mni στις 7,9 ίντσες βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Στο ενδιάμεσο είναι η φημολογούμενη 4, 7 ιντσών και 5,7 ιντσών συσκευές που εμφανίζονται και στο έγγραφο με το σχέδιο. Κατά τη διάρκεια της δίκης έγγραφα από τον Απρίλιο του 2013 παρατέθηκαν στη συνεχιζόμενη διαμάχη Apple-Samsung, για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία αποτυπώνουν την ευασθητοποιήση της Apple για την αγορά των smartphone και την ανάπτυξή τους. Συγκεκριμένα δείχνουν πως η ανάπτυξη έρχεται από συσκευές άνω των τεσσάρων ιντσών του iPhone.

Στις διαφάνειες τονίζεται η φράση «customers want what we don’t have». Είναι σαφές λοιπόν πως η Apple σκέφτεται πολύ σοβαρά να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης του iPhone στα μοντέλα του τρέχοντος έτους. Κατά το Reuters το iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ενώ η μεγαλύτερη έκδοσή του λίγο αργότερα. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως οι σχηματικές παραστάσεις είναι ακριβείς, αλλά η Apple βλέπει σαφώς την ανάγκη να ακολουθήσει την ανάπτυξη της αγοράς των smartphones. Αναμένουμε στο επόμενο διάστημα περισσότερες διαρροές καθώς το iPhone 6 μπαίνει σε στάδιο κατασκευής! Πώς σας φαίνονται τα παραπάνω σχέδια, είναι κοντά στις επιθυμίες σας;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
IPHONE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll