Είναι παλιό hack… Το γνωρίζετε όμως; Μπορείτε να δείτε την πραγματική ισχύ του σήματος στο κινητό σας και όχι απλά κουκκίδες και γραμμές.

Στο secnews.gr βρήκαμε το απλό hack που κάνει τη μέτρηση του σήματος του κινητού σας να είναι πιο ακριβής από τις μικρές τελίτσες που βρίσκονται πάνω αριστερά στην οθόνη του iPhone σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Field Test Mode που σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να κάνετε μια προετοιμασία:

  • Απενεργοποιήστε το Wi-Fi (Ρυθμίσεις> Wi-Fi)
  • Απενεργοποιήστε το LTE (Ρυθμίσεις> Cellular> Ενεργοποίηση LTE)

field-test-mode

Κατόπιν, από την εφαρμογή του τηλεφώνου σας πληκτρολογήστε το παρακάτω:

*3001#12345#*

Καλέστε τον «αριθμό» και θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Field Test.

Για έξοδο, απλά πατήστε το κουμπί Home.

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τις τελείες της ισχύος του σήματος με decibel, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη «Σύρετε για απενεργοποίηση». Στη συνέχεια, αφήστε το button και στη συνέχεια πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Home για περίπου πέντε με δέκα δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει η οθόνη Λειτουργίας του Field Test.

Αν το αποτέλεσμα που έχετε είναι περίπου στα -50 ντεσιμπέλ, είναι πολύ καλό, ενώ ένα ασθενές σήμα θα δείχνει περίπου στα -115 ντεσιμπέλ. Βασικά, όσο πιο κοντά στο μηδέν είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερο το σήμα σας.

Αν θέλετε τώρα να επαναφέρετε τις τελίτσες, απλά κάντε μια επανεκκίνηση του iPhone σας με hard reset (Home και Power πατημένα μαζί).

Αν είστε χρήστες Android, μπορείτε να δείτε το μετρητή σήματος (αλλά δεν μπορείτε να τον έχετε μόνιμα στην οθόνη σας). Απλά πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο και είναι εκεί μαζί με τον τύπο δικτύου.

ΠΗΓΗDigitallife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone – Αλλαγή πλεύσης στα υλικά κατασκευής τους
Επόμενο άρθροOne Night – iPhone λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here