ΑΞΕΣΟΥΑΡ

iPad stand |Ένα φανταστικό 128k Macintosh δημιουργημένο από LEGO blocks

Πριν από 30 χρόνια σαν σήμερα ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο Macintosh και τα υπόλοιπα, όπως λένε, τα κατέγραψε η ιστορία. Αν θέλετε έναν μοναδικό τρόπο για να γιορτάσετε την επέτειο του αγαπημένου μας Mac, τι θα λέγατε να πάρετε αρκετά LEGO τουβλάκια και να οικοδομήσετε το δικό σας 128κ Macintosh, κι αν είστε κάτοχος iPad και θέλετε να το κάνετε πιο χρηστικό, μπορείτε να το προσθέσετε ως οθόνη.

Δυστυχώς ώμως δεν έχουμε αναλυτικές οδηγίες κατασκευής, γι αυτό θα πρέπει να στηριχθείτε στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτουμε, ή να δείτε το video της κατασκευής αρκετές φορές μέχρι να το εμπεδώσετε.  Τη δημιουργία αυτή τη βρήκαμε τυχαία, αναζητώντας στο Vimeo διάφορα Video. Να σημειώσουμε πως στην πραγατικότητα δεν έχει καμία σχέση με την επέτειο αυτή καθε αυτή, αλλά είναι για εμάς ένα έργο τέχνης. Οι σχεδιαστές είναι δύο και σας παραθέτουμε την περιγραφή την οποία βρήκαμε μαζί με το Video:

Jason Kinsella and Charlotte Bakken have recreated a design classic with a modern twist. This project is testament to how a brand can sometimes move in a full circle. Kinsella and Bakken (both big fans of LEGO) recreated a scale model of the 1984 classic, Apple Macintosh. Then with a few simple adjustments to the design, they were able to incorporate the Apple iPad into the design. The result; a super cool looking place to dock the iPad, read the newspaper, or watch a film. 

 Εάν είστε λάτρεις των κατασκευών και μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι παρόμοιο, παρακαλώ καταγράψτε την μέθοδο που θα ακολουθήσετε προκειμένου να το φτιάξουμε και άλλοι ενδιαφερόμενοι όπως ο υποφαινόμενος!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll