Είναι ακόμη μακρύς ο δρόμος που πρέπει να διανύσουμε ώστε να φθάσουμε στην ημέρα παρουσίασης του μεγάλου iPad της Apple, αλλά εδώ και καιρό ακούμε πολλά για αυτό με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από επιμέρους τεχνολογικά site να εξακολουθούν να αποκλείουν το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του iPad Pro των 12,9 ιντσών νωρίτερα από το 2015. Φυσικά όσο περνούν οι μήνες και πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην στιγμή που θα ανακοινωθεί και επίσημα η συσκευή, τόσο οι φήμες θα φουντώνουν γύρω από αυτήν και θα γίνουν πολυάριθμες έως ότου να την δούμε στην τελική της μορφή.

Οι νέες και πιο πρόσφατες πληροφορίες από την μακρινή Ταϊβάν, λένε ότι το iPad Pro με 12,9 ιντσών οθόνη θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2015 μαζί με το τρίτης γενιάς iPad mini. Η ίδια έκθεση, αναφέρει ότι η νέα συσκευή θα έχει το βελτιωμένο SoC A8X και 2 GB RAM. Η Apple συνηθίζει να βγάζει Χ εκδόσεις των SoC της, το iPad 3 είχε A5X και το iPad 4 A6X.

Οι «Χ» παραλλαγές των SoC της Apple τείνουν κάθε φορά να ωθούν προς την άνοδο απόδοσης και της GPU, οπότε φαντάζει αναμενόμενη μια τέτοια αλλαγή του SoC που θα εμπεριέχεται εσωτερικά του μεγαλύτερου iPad, με την προϋπόθεση ότι εφόσον θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 4K είναι απαραίτητη η ύπαρξης μιας σταθερής σε υψηλές αποδόσεις GPU για την σωστή διαχείριση των πολλών εικονοστοιχείων.

ΠΗΓΗmy.phone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠαρατηρήστε τη φωτογραφική εξέλιξη των iPhones από το 2G έως το 6 Plus
Επόμενο άρθροMi STORE |Αντικατάσταση μπαταρίας σε iPad mini
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here