Το Ιαπωνικό περιοδικό Mac Fan δημοσιεύσε χθες εικονογραφημένη αφίσα,  η οποία απεικονίζει σχέδιο της φημολογούμενης μεγαλύτερης έκδοσης iPad Pro ή iPad Air Plus, στο τεύχος Ιανουαρίου. Το συγκεκριμένο δημοσιεύμα έχει αναρτηθεί και από την γνωστή τεχνολογική ιστοσελίδα Mac Otacara, συνοδευόμενο από κάποιες επιπλέον πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής.

Στην απεικόνιση, η μεγαλύτερη έκδοση iPad, φαίνεται να διαθέτει μία οθόνη LCD 12,2 ιντσών επισημαίνοντας διαστάσεις 305,31 mm x 220,8 mm x 7mm, (12 inch x 8,7 inch x 0,28 inch), αναφορά η οποία συμφωνεί με προηγούμενες φήμες για ένα μεγαλύτερο tablet από την Apple. Συγκεκριμένα πριν μερικές εβδομάδες φήμες έκαναν λόγο για 12,9 για τις διαστάσεις του μεγαλύτερου iPad. Η ανάρτηση της ιστοσελίδας  Mac Otakara, είναι η δεύτερη που αναφέρει 12,2 ίντσες διαγώνιο.

Η συσκευή iPad Pro ή iPad Air Plus όπως την αποκαλεί το Mac Fan, λέγεται πως θα φιλοξενεί τον επεξεργαστή A9, οποίος θ είναι ανώτερος του iPad Air 2. H φήμη αυτή έρχεται σε αντίθεση με αναφορές του παρελθόντος που έλεγαν για όμοιο επεξεργαστή με την έκδοση iPad Air 2 (Α8Χ), στο μεγαλύτερο μοντέλο. Στα νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται και τα διπλά ηχεία στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής, επιτρέποντας στερεοφωνικό ήχο. Όσο αφορά τη σχεδίαση δεν αναμένεται να διαφέρει από τα τωρινά iPad Air 2 και iPad mini.

To περιοδικό Mac Fan, πιστεύει επίσης πως η Apple εργάζεται σε ένα iPad mini 4, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο, με τον ίδιο επεξεργαστή A8X, του iPad Air 2, με λεπτότερη σχεδίαση, η οποία θα μοιάζει περισσότερο με το τελευταίο iPad Air της Apple. Με την κυκλοφορία του τελευταίου mini tablet η εταιρεία θα πρέπει να διακόψει την κυκλοφορία των iPad mini και iPad mini 3.

Σύμφωνα πάντα με την αναφορά αυτή, τα νέα tablets θα διατεθούν μεταξύ των μηνών Απριλίου και Ιουνίου του 2015, αναφορά η οποία έρχεται να συμπέσει με την τι προηγούμενες φήμες για την κυκλοφορία του iPad Pro. Εδώ να σημειώσουμε πως ο αναλυτής της ετιαρείας KGI Securities, Ming-Cji Kuo, έκανε λόγο για έναρξη μαζικής παραγωγής της συσκευής, το δεύτερο τρίμηνο του 2015, ύστερα από φήμες για παράταση της ημερομηνίας διάθεσης της συσκευής από την Apple, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην υψηλή ζήτηση των νέων iPhones και ιδιαίτερο του iPhone 6 Plus.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣε διακοπή της παραγωγής iPhone 5c φαίνεται να προχωρεί η εταιρεία
Επόμενο άρθροAPPLECOSMOS |Έξυπνα κόλπα που έχουμε ανακαλύψει στο νέο λειτουργικό
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here